HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Oncelıkle Kandılını< Mubarek Olsun Ben Oyuna Giriyorum İD Sifre Yazıyorum Enter Veya Ok A Basyıroum Beklıyorum Beklıyorum Hiç Bir Hata Almıyorum Ama Hesabımada Girmiyor Anlıcanz Hatasız Canı Istedigi Gibi Giriyor Yardım Edermisiniz?

senınde kandılın mubarek olsn sen entere bastıgında herhangı bişiy cıkıyormu 1 uyarı yoksa oyle kalıyor mu sadece benden sonraki yorumlardada emınım biri sil tekrar yukle dıcek bakburaya yazıyorm eger 1 uyarı cıkıyorsa ss alıp yada ne oldugunu yazar mısın
senınde kandılın mubarek olsn sen entere bastıgında herhangı bişiy cıkıyormu 1 uyarı yoksa oyle kalıyor mu sadece benden sonraki yorumlardada emınım biri sil tekrar yukle dıcek bakburaya yazıyorm eger 1 uyarı cıkıyorsa ss alıp yada ne oldugunu yazar mısın
Sil tekrar yükle.

komedisiniz ha
silip yukluyorum denişyecgim bi entere veya oka bastıgımda hiç bir sey olmuyordu ne hata neyde bsy ole duruyordu sarkı fln
bklm ıns olurŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)