Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Transformice PVP'nizi Program Haline Getirmek :) | HD Video'lu | Sadece Tusunami'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _tusunami_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

_tusunami_

Level 14
Fahri Üye
TM Üye
Konular
688
Reaksiyon Skoru
459
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
205
MmoLira
-8
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar Transformice pvp'niz var ama .exe şeklinde bir program halinde değil mi ? İnsanların daha kolay bir şekilde ve tam ekran oyununuza ulaşmasını mı istiyorsunuz.. Çözümü Tusunami'de.

Gereken Programlarımız ;
- Visual Basic "Herhangi Bir Versiyon"

Video ile anlatım;

Not: Video'da Project, Proje Özellikleri Bölümünde, Application kısmını program adina gore duzenleyin orayı yazmayı unutmusum videoya kendinize gore yazin windowsapplication1 olan kismi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tusuna mi bi konuda yardımın lazım ilgilenirmisin

Emeğe saygı lütfen.

abi senden cok bısey degıl kucucuk bı cvp ve kucuk anlatım veya sıte link i vr oradanda bakarım

BeN Sw kuruyourm ve ben gırıom baskaları gıremıo win7 kullanıyorum arkım ise xp onda oluo bende olmuo nasıl çöze bilirim 5 kere yenıden kurdum farklı verisyon denedım bi türlü yapamadım
Yardım PlsSs

Zaten sabit'te 1.10 anlatımım var yada aynı şekilde fakat sabitte olmayan 1.39 anlatımım var oradan bakabilirsin.. 1.10 kurulumu videolu..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri