BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

100'lerce Enerjide Parça Yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdtaha_26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 888

asdtaha_26

Level 4
TM Üye
Konular
12
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 3 Gün
Başarım Puanı
69
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar geçen gün GG ye 250 enerji bastım kapı parçası çıkmadı. Üstüne 50-50 150 falan bastım yine çıkmadı. Tabi öncesinde de basmıştım daha onlarda da çıkmadı. Yardım bölümünde: "Eğer ihtiyacından fazla yapı taşı gelirse, o zaman fazla olan yapı taşı yerine cephane veya kupon olarak verilecektir." yazıyo. Bazen bu uyarıyı alıyorum. Fakat ihtiyacım olan parça 12 tane, yani 6 çarpanı parçaya denk getirmiş olsam bile ihtiyacımdan fazla değil. Acaba olayı yanlış mı anlıyorum? Alfa full, Beta full, Gama ya 12 parça kaldı. 12 parça için 500 den fazla enerji harcadım diyebilirim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler ve +rep.

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen gün GG ye 250 enerji bastım kapı parçası çıkmadı. Üstüne 50-50 150 falan bastım yine çıkmadı. Tabi öncesinde de basmıştım daha onlarda da çıkmadı. Yardım bölümünde: "Eğer ihtiyacından fazla yapı taşı gelirse, o zaman fazla olan yapı taşı yerine cephane veya kupon olarak verilecektir." yazıyo. Bazen bu uyarıyı alıyorum. Fakat ihtiyacım olan parça 12 tane, yani 6 çarpanı parçaya denk getirmiş olsam bile ihtiyacımdan fazla değil. Acaba olayı yanlış mı anlıyorum? Alfa full, Beta full, Gama ya 12 parça kaldı. 12 parça için 500 den fazla enerji harcadım diyebilirim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler ve +rep.

Ben ona 2000 harcadım son anda çıktı 2 parça kalmışdı benim dün 5100 enerji basdım anca çıkardım 2000 tane filan basdım geri kalanlalada 1,5 tane kapı yaptım düşün eğer 2000 tane ona harcamasaydım zeta filan hepsi açıktı şimdi neyse ilk 3'ünü sonunda açtım zor olan bitti :l03:

Sana tavsiye vereyim bence biriktirip öyle bas çünkü diğer türlü daha az geliyor sanki anlamadım bana hep enerjilerim yüksek olunca geliyor yani ben 500-600'de basmıyorum :ka19:

ben charı bota bırakıp 4-5 gün sonra gg ye bakıyorum 2k falan oluyor direk basıyorum nerdeyse tek günde alfa beta full oldu gamma 20 tane kaldı.

Warwiwor şu 5000 enerjiyi falan nerden buluyorsun hiç inandırıcı gelmedi de bana :D

ben ahmetbaba2120000.benim çarda botta benimki de buluyor 7 8 bini

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri