mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Pbdo-Bot Bıktım Artık Bi Çözüm[HELP]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan extrame95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 683
helpppv.jpg

FOTO GÖZÜKMEYENLERE:

LÜTFN Bİ ÇÖZÜM SÖYLEYİN BOTA GİREMİYORUM DROİT KASIP SATMAM LAZIM ATAK YAPAN BASKA FREE BOT YOK NOLUR Bİ ÇÖZÜM BULUN

bugün o forum hesabıyla bota girmişsin foruma yeniden kaydol bi hesapla 1-2 gün sonra kullanabilirsin o hesabı botta.

Örnek Hani İlk Açtığında Pbdo-bot forumundaki hesapla giriş yapıyorsun ya. işte o o forum hesabı ile bugün gemini bota bırakmışsın.Foruma Gir.Yeniden Kaydon 1 Yada 2 Gün SONRA O Yeni Açtığın Forum Hesabı İle Bota Girebilirsin Yani 1 Günde 5-6 Tane Hesap Aç.Diğer Gün Bir Hesabın Süresi Bittiğinde Yani Öyle Dediğinde Diyer Forum Hesabın İle Girersin.

Örnek Hani İlk Açtığında Pbdo-bot forumundaki hesapla giriş yapıyorsun ya. işte o o forum hesabı ile bugün gemini bota bırakmışsın.Foruma Gir.Yeniden Kaydon 1 Yada 2 Gün SONRA O Yeni Açtığın Forum Hesabı İle Bota Girebilirsin Yani 1 Günde 5-6 Tane Hesap Aç.Diğer Gün Bir Hesabın Süresi Bittiğinde Yani Öyle Dediğinde Diyer Forum Hesabın İle Girersin.

tamam saol "Depents" hoşuna gittigini biliyorum cevabı aldım konuyu kilitleye bilirsin :):ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri