Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CrossFire ZP Hack - GünceL.# - 13.06.2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan quArex57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baban sallıyor .! . Ağzımı açtırtma lan benim . inanmayan denemesin kardeşim benim dekontlarım elimde sz beni tanımıyorsunuz yakında tanırsınız ama merak etmeyin ;)

Merhaba arkadaşlar yeni crossfire zp hack ile karşınızdayım ilk konum umarım yararlı olurum foruma

Neyse zor bişey deil

1- Verdiğim linke girin reklam çıkar çarpıya basıp kapatırsınız
2- solda Free ZP yazar oraya basın
3- Orda username kullanıcı adınız - password şifreniz dir
4- Registry e-mail adress ise crossfire ye kayıt oldugunuz msn adresi

Bukadar Sonra yolluyoruz Re-Captcha Resimdekileri aşağıya yazıp yolla diyoruz 30 dk içinde 50.000 zp niz hesabınıza yüklenecektir olmaz ise commication bölümünden msn adresi var ordan iletişime geçersiniz

Link :

Yanlış bir şey yaptıysam konuyla alakalı özür dilerim daha yeniyim zaten kusura bakmazsınız +replerinizi bekliyorum umarım yararlı olmuşumdur.

Form buraya eklenmediğinden dolayı buraya eklemedim ekleyebilirsem buraya ekleyebilirim iyi günler :)

NOT : Bu arada acele edin z8games her an siteyi kapatabilir hızlı olursanız sizin yararınıza ;)

:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
ben hayatımda senin kadar mal gerizekalı kuşbeyinli embesil salak bi herif daha gormedim lan mal adam yapiyorsun adam gibi birsey yap bari kim yer bunu a .q beyinsizi senin kafanı sikeyim ben :D mal adam ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri