Merhaba arkadaşlar yeni crossfire zp hack ile karşınızdayım ilk konum umarım yararlı olurum foruma
Neyse zor bişey deil
1- Verdiğim linke girin reklam çıkar çarpıya basıp kapatırsınız
2- solda Free ZP yazar oraya basın
3- Orda username kullanıcı adınız - password şifreniz dir
4- Registry e-mail adress ise crossfire ye kayıt oldugunuz msn adresi
Bukadar Sonra yolluyoruz Re-Captcha Resimdekileri aşağıya yazıp yolla diyoruz 30 dk içinde 50.000 zp niz hesabınıza yüklenecektir olmaz ise commication bölümünden msn adresi var ordan iletişime geçersin
Form buraya eklenmediğinden dolayı buraya eklemedim ekleyebilirsem buraya ekleyebilirim iyi günler
NOT : Bu arada acele edin z8games her an siteyi kapatabilir hızlı olursanız sizin yararınıza
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Neyse zor bişey deil
1- Verdiğim linke girin reklam çıkar çarpıya basıp kapatırsınız
2- solda Free ZP yazar oraya basın
3- Orda username kullanıcı adınız - password şifreniz dir
4- Registry e-mail adress ise crossfire ye kayıt oldugunuz msn adresi
Bukadar Sonra yolluyoruz Re-Captcha Resimdekileri aşağıya yazıp yolla diyoruz 30 dk içinde 50.000 zp niz hesabınıza yüklenecektir olmaz ise commication bölümünden msn adresi var ordan iletişime geçersin
Form buraya eklenmediğinden dolayı buraya eklemedim ekleyebilirsem buraya ekleyebilirim iyi günler

NOT : Bu arada acele edin z8games her an siteyi kapatabilir hızlı olursanız sizin yararınıza

:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bak bakıyım orda program varmı konuyu kirletme güvenmiyorsan güvenme şuan 10 kişiye yaptım yapamayanlara msn den yardım ediyorum konuyu kirletme .! #