xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Artık yeni yeni filesler çıktığında metin2 metin2 olmaktan çıkıyor yeni yeni özellikler ekliyorsunuz.Tamam Burda Bi Emek Var ona saygı duyuyorum ama bence bu kadar abartı fazla metin2 metin2 olmaktan çıkmamalı filese biraz baktım karakterlerin yüzleri bile değişmiş metin2 ile çok az bi alakası kalmıs.Yakında Adı bu filesler sayesinde Metin2 bile olmayabilir.

Benim görüşüm böyle..

İyi Forumlar...

usta birde orjinal outdoorC1.epk eix upload etsen sabahtan beri bulamadım ? acil bekliyorum
Herhangi bir oyundan alabilirsin ?

lan bu pack kaç mb deli olcam kaç saattir inmedi oto pack yapcam daha filesi fln yükledim
330MB

Çok Önemli Bir Paylasım Linkleri Güncel Tutucaksan Forumun Filesi Olarak Sabitleyebilirler.Tskkurler.
Saolasın

Wala abi Tek İstediğim "Herkaraktere ait 3 farklı turkuaz(mavi celik,turkuaz zırh,safir çelik) zırhlarının,Kırmızı sarı Çeliklerin ve Gri,Kırmızı,Sarı Kraliyetlerin item protosu ve packını atarsan süper olucak abi.
Kaplama Zırhları sevmediğim için kaldırdım.

Files Bugludur Denendi Files Kendisine Ait Değildir Editleme Kendisinde Aittir Files Satiiliyordu bir ara r10 da Satan Oysa Bilemem Ancak Fİles Bugludur Bilginize..
Ne kadar yalancı insanlar var ? Filesi sattığım insanlar konu açıp satmaya kalkmış olmasın ? Eski versiyonlarımdaki bug'lardan bahsediyorsun sanırım. Konuyu baltalamaya çalışıyorsun ama yersiz. Hiçbir sorunu yoktur. Referans oyun bile verdim daha ne..

Artık yeni yeni filesler çıktığında metin2 metin2 olmaktan çıkıyor yeni yeni özellikler ekliyorsunuz.Tamam Burda Bi Emek Var ona saygı duyuyorum ama bence bu kadar abartı fazla metin2 metin2 olmaktan çıkmamalı filese biraz baktım karakterlerin yüzleri bile değişmiş metin2 ile çok az bi alakası kalmıs.Yakında Adı bu filesler sayesinde Metin2 bile olmayabilir.

Benim görüşüm böyle..

İyi Forumlar...
Yoo Karakterlerin suratları editli değil ki orjnalindeki gibi. Bir daha bak sen ;) Saol yinede.

yav kardeşim 120lwl silah kodlaru ve taraftar zırh kodları işlemiyor ?
Heyerde paylasın kodlarlar aynı değil ki ? Navicat>Player>İtem_proto'ya gir görürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri