HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Artık yeni yeni filesler çıktığında metin2 metin2 olmaktan çıkıyor yeni yeni özellikler ekliyorsunuz.Tamam Burda Bi Emek Var ona saygı duyuyorum ama bence bu kadar abartı fazla metin2 metin2 olmaktan çıkmamalı filese biraz baktım karakterlerin yüzleri bile değişmiş metin2 ile çok az bi alakası kalmıs.Yakında Adı bu filesler sayesinde Metin2 bile olmayabilir.
Benim görüşüm böyle..
İyi Forumlar...
Arkadaşım teşekkür edeceğine neden saçma sapan yorumlar yazıyorsun ? sanane ? oyun geliştiriliyor ne kadar mantıktız insanlar var ya saçma sapan yorumlar o kadar uraşmış teşekkür edeceiğine saçma sapan konuyu baltalayan yorumlar.

Wala abi Tek İstediğim "Herkaraktere ait 3 farklı turkuaz(mavi celik,turkuaz zırh,safir çelik) zırhlarının,Kırmızı sarı Çeliklerin ve Gri,Kırmızı,Sarı Kraliyetlerin item protosu ve packını atarsan süper olucak abi.
Kaplama Zırhları sevmediğim için kaldırdım.
Abi Sende Hala Vardır Dosyaları Paylaşırsan Çok Makbule.Geçer Ben eklemeye çalıştım iconlar sorunsuz fakat 2-3 tanesi giyilebiliyor.ve bunlarda giyildiğinde. FB BJK GS zırhı gibi gozukuolar.abi sen bi halletsen
bi bu var suan ugrastıgım
bu arada tekrar teşekkürler boylesine güzel filesi bizlerle paylaştığın için.KARDEŞİM be nsana ne diyim bilemiyorum. OutdoorC1 Packını da bulamıyorsan Metin2 işini bırak :/yav kardeşim baktım yok
!!!!
Teşekkürler.Arkadaşım teşekkür edeceğine neden saçma sapan yorumlar yazıyorsun ? sanane ? oyun geliştiriliyor ne kadar mantıktız insanlar var ya saçma sapan yorumlar o kadar uraşmış teşekkür edeceiğine saçma sapan konuyu baltalayan yorumlar.![]()
V.2 de onlarıda eklerimAbi Sende Hala Vardır Dosyaları Paylaşırsan Çok Makbule.Geçer Ben eklemeye çalıştım iconlar sorunsuz fakat 2-3 tanesi giyilebiliyor.ve bunlarda giyildiğinde. FB BJK GS zırhı gibi gozukuolar.abi sen bi halletsenbi bu var suan ugrastıgım
bu arada tekrar teşekkürler boylesine güzel filesi bizlerle paylaştığın için.
Bu devirde .vhd ne yapacaksınKardeş allah senden razı olsun çok güzel ama VHD sinide yapabilirmisin lütfen.![]()

Wala abi Tek İstediğim "Herkaraktere ait 3 farklı turkuaz(mavi celik,turkuaz zırh,safir çelik) zırhlarının,Kırmızı sarı Çeliklerin ve Gri,Kırmızı,Sarı Kraliyetlerin item protosu ve packını atarsan süper olucak abi.
Kaplama Zırhları sevmediğim için kaldırdım.
Abi Sende Hala Vardır Dosyaları Paylaşırsan Çok Makbule.Geçer Ben eklemeye çalıştım iconlar sorunsuz fakat 2-3 tanesi giyilebiliyor.ve bunlarda giyildiğinde. FB BJK GS zırhı gibi gozukuolar.abi sen bi halletsen
bi bu var suan ugrastıgım
bu arada tekrar teşekkürler boylesine güzel filesi bizlerle paylaştığın için.V.2 de onlarıda eklerim
Abi O Kadar Vaktim Yok.Kusura Bakma Senide Uğraştırıyorum Ama.Msnden veya Konuya Eklesen Dosyaları(item proto , pack vb.) Sevinirim Abi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)