OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Artık yeni yeni filesler çıktığında metin2 metin2 olmaktan çıkıyor yeni yeni özellikler ekliyorsunuz.Tamam Burda Bi Emek Var ona saygı duyuyorum ama bence bu kadar abartı fazla metin2 metin2 olmaktan çıkmamalı filese biraz baktım karakterlerin yüzleri bile değişmiş metin2 ile çok az bi alakası kalmıs.Yakında Adı bu filesler sayesinde Metin2 bile olmayabilir.

Benim görüşüm böyle..

İyi Forumlar...

Arkadaşım teşekkür edeceğine neden saçma sapan yorumlar yazıyorsun ? sanane ? oyun geliştiriliyor ne kadar mantıktız insanlar var ya saçma sapan yorumlar o kadar uraşmış teşekkür edeceiğine saçma sapan konuyu baltalayan yorumlar. :mad:

Wala abi Tek İstediğim "Herkaraktere ait 3 farklı turkuaz(mavi celik,turkuaz zırh,safir çelik) zırhlarının,Kırmızı sarı Çeliklerin ve Gri,Kırmızı,Sarı Kraliyetlerin item protosu ve packını atarsan süper olucak abi.

Kaplama Zırhları sevmediğim için kaldırdım.

Abi Sende Hala Vardır Dosyaları Paylaşırsan Çok Makbule.Geçer Ben eklemeye çalıştım iconlar sorunsuz fakat 2-3 tanesi giyilebiliyor.ve bunlarda giyildiğinde. FB BJK GS zırhı gibi gozukuolar.abi sen bi halletsen :D bi bu var suan ugrastıgım :D bu arada tekrar teşekkürler boylesine güzel filesi bizlerle paylaştığın için.

yav kardeşim baktım yok
!!!!
KARDEŞİM be nsana ne diyim bilemiyorum. OutdoorC1 Packını da bulamıyorsan Metin2 işini bırak :/

Arkadaşım teşekkür edeceğine neden saçma sapan yorumlar yazıyorsun ? sanane ? oyun geliştiriliyor ne kadar mantıktız insanlar var ya saçma sapan yorumlar o kadar uraşmış teşekkür edeceiğine saçma sapan konuyu baltalayan yorumlar. :mad:
Teşekkürler.

Abi Sende Hala Vardır Dosyaları Paylaşırsan Çok Makbule.Geçer Ben eklemeye çalıştım iconlar sorunsuz fakat 2-3 tanesi giyilebiliyor.ve bunlarda giyildiğinde. FB BJK GS zırhı gibi gozukuolar.abi sen bi halletsen :D bi bu var suan ugrastıgım :D bu arada tekrar teşekkürler boylesine güzel filesi bizlerle paylaştığın için.
V.2 de onlarıda eklerim

Kardeş allah senden razı olsun çok güzel ama VHD sinide yapabilirmisin lütfen. :(
Bu devirde .vhd ne yapacaksın :)

Wala abi Tek İstediğim "Herkaraktere ait 3 farklı turkuaz(mavi celik,turkuaz zırh,safir çelik) zırhlarının,Kırmızı sarı Çeliklerin ve Gri,Kırmızı,Sarı Kraliyetlerin item protosu ve packını atarsan süper olucak abi.

Kaplama Zırhları sevmediğim için kaldırdım.

V.2 de onlarıda eklerim

Abi O Kadar Vaktim Yok.Kusura Bakma Senide Uğraştırıyorum Ama.Msnden veya Konuya Eklesen Dosyaları(item proto , pack vb.) Sevinirim Abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri