HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arakdaşar bu uyku sorunu için ne yapmalıyız ? 2 saatte bir kapanıyor. birde benim için şu explosion2 online yazısını değiştirebilecek varmı ?
Uyku sorunu yok kardeşim. 4gün boyunca kendi oyunum açık kaldı.arakdaşar bu uyku sorunu için ne yapmalıyız ? 2 saatte bir kapanıyor. birde benim için şu explosion2 online yazısını değiştirebilecek varmı ?
KOnuda Köyler ile ilgili anlatım var3D Max biliyorsan da yapamazsın. Evleri çizen 100Onur var. Onunla konuş.Maxmi kardeşim bu köydeki explosion2 online yazısını kaldırmak istemiyoruz sadece kendimize göre değiştirmek istiyoruz onu nasıl yaparız ?
yasalcı123;11059274' Alıntı:yaa arkadaslar GÜZEL İnsanLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bize böyle güzel bir sf yi paylasmıs tesekkur etcegimize su sorun var bu sorun var diyip durmayalım Beğenmiyenler İndirmesin Files Güzel Bizler İçin Emek Vermis Karsılıgı Bumu ya :S
niye sen azmı diyodun sorun var .) kndine bak sonra baskalarına akıl ver

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)