HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Full Pack indir içinde OETC olacak.Çok Güzel saol ama bana sadece o zırhların parlamaları lazım onların bana ETC Dosyalarını upload edip özelden atarmısın lazım.
Kanıtlar misin ? Neyi bildiriyorsun sen ? Yöneticiler gelip incelesin. O kadar kişi kurulum yapmış. Sen satış yapıyorsun diyorsun konuyu baltalamak ve kötülemek için elinden geleni yapıyorsun böyle insanların forumda yeri olmaması gerekir ama ne yazık ki.Ya arkadaşım adam gibi link niye koymuyorsun açık açık server files satışı yapıyorsun şu konuyu kilitleyin bildirildi.
Full Pack indirirseniz sorunsuz herşeyi görebilirsiniz.miniatur map a gidince bug da kalıyor
Paşam saol desteğin için. Burada paylastık herkes kullansın diye.Senden Hala VarMı Bu forumda Konuya İyi Bak Adam 100 TL ye sattığı filesi beleşe koymuş
Mysql'ı yanlış yere kurmuşsun. cd / yani / ana dizine atıp kurulum yapmalısın. Kolay kurulum diye anlatım var. Oradaki kodları kopyala yapıştır. Direk kursunBende Hala navicat şifresi yanlış diyo dogru giriyom![]()
Teşekkürler.Süper Files .. Verdim Repi
Zone3'ü silebilirsiniz. Sonrada OutdoorC1'i silip orjinalini atınız. Eski haliyle devam edersinizFiles Süperde Bu Packteki Explosion2 Online Yazısını Silmen lazım Hiçbir şey yazmasınki herkez rahat rahat kullansın böyle kimse kullanmaz kardeşim.

330MBpackın boyutu ne kadar acaba?
göstermiyor da kotalı internet sınıra yaklaştım.![]()
ona göre arkadaşın evninden indirip gelcem
Zone3'ü sil. OutdoorC1'i sil. Orjinalini at.Arkadaşa katılıyorum inanın filesten soğudum , nasıl kaldırılacağını söyleseniz de yeter.
Link kırık değil.full pack linki kırık olmasa güzel olabilirdi
Daha demin sorunlu diyordun. Neyse teşekkürler.yasalcı123;11047944' Alıntı:Fileste Hiçbir Sorun Yok Herşey 4'4 lük![]()
Tamam.çok yararlı bir konu olmuş abi ama anlamadığım yerler var msn den ekledim bi onları soracaktım
Burada biz satış mı yapıyoruz. Görünen köy klavuz istemez aslan.Arkadaşım dedim bu arkadaşın amacı server filesi satacak amacı beleş vermek değil. :l03::l03:
Arkadaşında dediği gibi 0'dan Metin2 Kur. Hiçbir sorun yok. Fısıltı da ki yazı stileri de editli zatenhocam msn ekledim güzel bir server files ancak pack editlememede sorun yaşıyorum bir konuşalım mı örnek olarak fısıltı gönder diyince oyundan atıyo
statü ve skil ekranınları çok karışık bunlar hakkında konuşmak istiyordum.
ekledim msn kabul edersen.
Sende saol:ka19::m08:SaoLasin Karde$im GüzeL Bir PayLaşım.

Kolay Kurulum var mutlaka dene hatasız kurarsın.hata verior olmuor
SaolasınPaylaşım için teşekkürler![]()
Saolasın inş başarılı işler yaparız.Helal be turkmmo böyle files görmedi Teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim
Gekip bakarız bir araServerime Kurdum Sorunsuz Çalışıyor.. Mükemmel Ve Eşsiz![]()

Maxmi kardeşim bu köydeki explosion2 online yazısını kaldırmak istemiyoruz sadece kendimize göre değiştirmek istiyoruz onu nasıl yaparız ?
Maxmi kardeşim bu köydeki explosion2 online yazısını kaldırmak istemiyoruz sadece kendimize göre değiştirmek istiyoruz onu nasıl yaparız ?
3DS MAX Bilmen gerekiyor onun için

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)