mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çok Güzel saol ama bana sadece o zırhların parlamaları lazım onların bana ETC Dosyalarını upload edip özelden atarmısın lazım.
Full Pack indir içinde OETC olacak.

Ya arkadaşım adam gibi link niye koymuyorsun açık açık server files satışı yapıyorsun şu konuyu kilitleyin bildirildi.
Kanıtlar misin ? Neyi bildiriyorsun sen ? Yöneticiler gelip incelesin. O kadar kişi kurulum yapmış. Sen satış yapıyorsun diyorsun konuyu baltalamak ve kötülemek için elinden geleni yapıyorsun böyle insanların forumda yeri olmaması gerekir ama ne yazık ki.

miniatur map a gidince bug da kalıyor
Full Pack indirirseniz sorunsuz herşeyi görebilirsiniz.

:D Senden Hala VarMı Bu forumda Konuya İyi Bak Adam 100 TL ye sattığı filesi beleşe koymuş
Paşam saol desteğin için. Burada paylastık herkes kullansın diye.

Bende Hala navicat şifresi yanlış diyo dogru giriyom :(
Mysql'ı yanlış yere kurmuşsun. cd / yani / ana dizine atıp kurulum yapmalısın. Kolay kurulum diye anlatım var. Oradaki kodları kopyala yapıştır. Direk kursun

Süper Files .. Verdim Repi
Teşekkürler.

Files Süperde Bu Packteki Explosion2 Online Yazısını Silmen lazım Hiçbir şey yazmasınki herkez rahat rahat kullansın böyle kimse kullanmaz kardeşim.
Zone3'ü silebilirsiniz. Sonrada OutdoorC1'i silip orjinalini atınız. Eski haliyle devam edersiniz :)

packın boyutu ne kadar acaba?

göstermiyor da kotalı internet sınıra yaklaştım. :)

ona göre arkadaşın evninden indirip gelcem
330MB

Arkadaşa katılıyorum inanın filesten soğudum , nasıl kaldırılacağını söyleseniz de yeter.
Zone3'ü sil. OutdoorC1'i sil. Orjinalini at.

full pack linki kırık olmasa güzel olabilirdi
Link kırık değil.

yasalcı123;11047944' Alıntı:
Fileste Hiçbir Sorun Yok Herşey 4'4 lük :)
Daha demin sorunlu diyordun. Neyse teşekkürler.

çok yararlı bir konu olmuş abi ama anlamadığım yerler var msn den ekledim bi onları soracaktım
Tamam.

Arkadaşım dedim bu arkadaşın amacı server filesi satacak amacı beleş vermek değil. :l03::l03:
Burada biz satış mı yapıyoruz. Görünen köy klavuz istemez aslan.

hocam msn ekledim güzel bir server files ancak pack editlememede sorun yaşıyorum bir konuşalım mı örnek olarak fısıltı gönder diyince oyundan atıyo

statü ve skil ekranınları çok karışık bunlar hakkında konuşmak istiyordum.

ekledim msn kabul edersen.
Arkadaşında dediği gibi 0'dan Metin2 Kur. Hiçbir sorun yok. Fısıltı da ki yazı stileri de editli zaten

:):D:cool::ka19::m08:SaoLasin Karde$im GüzeL Bir PayLaşım.
Sende saol :)
hata verior olmuor
Kolay Kurulum var mutlaka dene hatasız kurarsın.

Paylaşım için teşekkürler :)
Saolasın

Helal be turkmmo böyle files görmedi Teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim
Saolasın inş başarılı işler yaparız.

Serverime Kurdum Sorunsuz Çalışıyor.. Mükemmel Ve Eşsiz :)
Gekip bakarız bir ara ;)

yaa arkadaslar GÜZEL İnsan bize böyle güzel bir sf yi paylasmıs tesekkur etcegimize su sorun var bu sorun var diyip durmayalım Beğenmiyenler İndirmesin Files Güzel Bizler İçin Emek Vermis Karsılıgı Bumu ya :S

Maxmi kardeşim bu köydeki explosion2 online yazısını kaldırmak istemiyoruz sadece kendimize göre değiştirmek istiyoruz onu nasıl yaparız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri