quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya maxmi tam bir gavatsın konuda 7. kez sordum tar.gz server filesi nasıl VHD çeviririm diye inadına cevap vermedin cevap vermiceksen konuyuda baltalıyacam bu cevabı vereceksin en azından biliyorum yada bilmiyorumde ama biliyorsan ve bilmiyorum dersen senin ta mk 100 kere sordum koca forumda 1 kişi bilmiyor yuhh.!

Ya maxmi tam bir gavatsın konuda 7. kez sordum tar.gz server filesi nasıl VHD çeviririm diye inadına cevap vermedin cevap vermiceksen konuyuda baltalıyacam bu cevabı vereceksin en azından biliyorum yada bilmiyorumde ama biliyorsan ve bilmiyorum dersen senin ta mk 100 kere sordum koca forumda 1 kişi bilmiyor yuhh.!
.VHD ile uğraşacağına git sunucu kirala yada bedava vps ler var. Filesi kur .vhd yap bu kadar gereksiz yazma.

Hocam kota pack yok
Full Client daha ii herşeyi görürsün.

Maxmi Msn Konusmalarini Ve Mesajlarini Atmıyım o Files Benim Filesim Bunu Durustce Soyle Ymir Filesin icine atip oo ben yaptim demekle olmuyor canım benım neler yapacagimi ben item eklemeyi v.s bilmiyorum baskalarindan alıyorum oylemi r10 dan bak ek olarak 1forum dan konularima bak ilk sistemler kimdeymiş gör azicik yurekli ol ben hak idaa etmıyorum sana ancak o files alt yapisi benım pet sisteminden maplara kadar sen katmiş kariştirmiş corba yapmişsin o kadar ;) tartişmanin anlami yok parasini verdin aldin benim demen sadece emeğe saygısızlıktır bil..
Sen ne diyorsun paşam ne ? Yeter lan yeter. Siz ne kadar bencil insansınız lan. Sen beni MarX denen elemanla karıştırıyorsun. İstediğin konuşmayı atabilirsin hodri meydan ? Benim gerçekte realde kim oldguğumu bilmiyorsun daha. Gidip bana gs_1905_mehmet'in konuşmalarına atma. MarX le hallet işini sen paşam. Sen anca para ile satın alırsın. Eğer sende adamlık varsa böyle konuyu baltalamazsın. Konu Hit yapınca çekemediniz :)

''HA bu arada Ymir Filesi kimsede yokken bende vardı. Yapanın da eline sağlık. 6 Ay öncesinde vardı bende. Senin filesin işe yaramaz ve full sorunlu. Sende ki bendekinin sadece 2 map ve pet sistemi benzerliği başkada birşey yok.

'' Sancak2 adlı bir eleman konuya yorum atıp filesin kendine ait olduğunu ve benim ondan satın alıp editlediğimi söylüyor. Aldırmayın insanlar birilerini çekemeyince böyle yalanlara başvururlar. İnsan biraz filesi inceler karşılaştırma yapar. Filesin bana ait olduğunu herkese kanıtlarım. Sancak2 adlı arkadaş yani Yunus daha item eklemeyi bilmeyen birisidir. MT2TRK.com ve Fetih2.com diye bir oyun açılmıştı zamanında. Yunus Asdstyle123'den filesi satın almıştır. Asdstyle123 Alman Forumdan daro'dan almıştır. Yunus yani Sancak2 etrafa filesi ben yaptım herşeyi kendim ekledim bana ait gibi yalanlar atıyor. Bu konuyu da burada açıklama gereği duydum. Benim hakkımda yanlış düşünmenizi istemem. Sancak2 bir tane forumda files satıyor. 2 Tane Map ve 5 Adet Evcil Hayvan bana ait değildir. Daro'Dan alıntıdır. Ama diğer bütün herşey emek vererek zaman harcadığım çalışmalardır.''

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri