noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

MaXmi Files''M2M & Ymir - Benzeri Yok...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2K
  • Görüntüleme Görüntüleme 179K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Güncel +++

Siz işte böyle çekemediğiniz insanları karalamayı seversiniz. Boş boş konuşursunuz. Senin sattığın files ile ne alakası var bunların ? Pet Sistemi ve 2 Tane Map sende de var diye senden alıntı mı oluyor ?
Sen daha item eklemeyi bilmiyorsun. Oradan buradan satın alıyorsun. Aldığın kişide Asdstyle123 ya da Safa'dır. Millete de ben yaptım ben ettim bana ait dersin. Sana sadece hodri meyden diyorum. Gel kralını yapayım sana. Bu arada ben kimseden birşey almam. Gel 0'dan birşeyler yapalım kim daha iyi ?

Maxmi Msn Konusmalarini Ve Mesajlarini Atmıyım o Files Benim Filesim Bunu Durustce Soyle Ymir Filesin icine atip oo ben yaptim demekle olmuyor canım benım neler yapacagimi ben item eklemeyi v.s bilmiyorum baskalarindan alıyorum oylemi r10 dan bak ek olarak 1forum dan konularima bak ilk sistemler kimdeymiş gör azicik yurekli ol ben hak idaa etmıyorum sana ancak o files alt yapisi benım pet sisteminden maplara kadar sen katmiş kariştirmiş corba yapmişsin o kadar ;) tartişmanin anlami yok parasini verdin aldin benim demen sadece emeğe saygısızlıktır bil..

Ya kardeşim yapmayı bilmiyorsun sonrada boş boş konuşuyoesun burada ? Özelden PM at söylüyelim. Refine_proto'dan Prob'ları değiştirirek basma oranı ayarlarsın. Sihirli Metalle basmak istiyorsan İtemin sağ tarafına gel refined vnum olacak. Oradaı sayı kaç ise refine protoya gel tarat. 500 Üstündeyse sayı düşür.

Ya bikere refined vnum dönüşeceği itemdir, yada bir üst + lısıdır.

Al dediğini yapıyorum bak bakayım oluyormu.

di-3T4S.jpg

di-TI68.jpg

Cevabını bekliyorum

Sen aslında refine_set'den bahsediyorsun onunda rersmini koyabilirim Muharebenin Refine_set'i +0dan +9'a kadar 19 20 21 22 23 24 25 26 27.

500Den yukarı olanlar var onları Geçtim, aşağıdakilerdede aynı sorun ?

Son düzenleme:
Ya bikere refined vnum dönüşeceği itemdir, yada bir üst + lısıdır.

Al dediğini yapıyorum bak bakayım oluyormu.

di-3T4S.jpg

di-TI68.jpg

Cevabını bekliyorum

Sen aslında refine_set'den bahsediyorsun onunda rersmini koyabilirim Muharebenin Refine_set'i +0dan +9'a kadar 19 20 21 22 23 24 25 26 27.

500Den yukarı olanlar var onları Geçtim, aşağıdakilerdede aynı sorun ?

eğer kutsama kağıdı için uğraşıyorsun oradan değil...

clientten ayarlaman gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri