Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
maxmi mini pack varmı ? bunun boyutu çok yüksek editleyip upload etmek istiyorum ama boyutu çok yüksek olduğu için geç upload ediyor. hizli upload edebileceğim site varmı acaba?
maxmi sen doğrusunu yapta paylaş o zaman bilip bilmeden konuşuyosun ya Sana diyorum ki root ip'lerini yazdım tamam 1.si SORUN ROOT'ta değil SORUN LOCALE_TR'de oyuna girerken karakter seçtikten sonra zank diye kapanıyor Eski Sf'min locale_tr'sini attıgımda da npcler , maplar , iç itemler ,zırhlar , petler , taşlar , +itemleri hiç biri gözükmüyor doru düzgün bir LOCALE_TR.epk paylaşırsan sevinirim
ya oyuna girip bütün itemleri göreilen biri packı upload edebilir mi lütfen acill +repe boğarım yapan olursa
Maxmi (mehmet) kardeşim ben oyuna girebiliyorum diyorsun ozaman senin packını upload et burayada onu indirelim sorunsuz bir şekilde root'ları editleyip girelim sorun olmaz hethalde PACK'ı paylaşmak
Kardeşim sen ne saçmalıyorsun ya ? Full Client'te herşey var. Daha hala gelmiş buraya boş boş yorum atıyorsun. İndirip atmak çok mu zor geldi ?maxmi sen doğrusunu yapta paylaş o zaman bilip bilmeden konuşuyosun ya Sana diyorum ki root ip'lerini yazdım tamam 1.si SORUN ROOT'ta değil SORUN LOCALE_TR'de oyuna girerken karakter seçtikten sonra zank diye kapanıyor Eski Sf'min locale_tr'sini attıgımda da npcler , maplar , iç itemler ,zırhlar , petler , taşlar , +itemleri hiç biri gözükmüyor doru düzgün bir LOCALE_TR.epk paylaşırsan sevinirim
Ya akıl var mantık var. Siz ne dediğininizin farkında değilsiniz. Zaten upload etmişim daha ne istiyorsunuz siz.Maxmi (mehmet) kardeşim ben oyuna girebiliyorum diyorsun ozaman senin packını upload et burayada onu indirelim sorunsuz bir şekilde root'ları editleyip girelim sorun olmaz hethalde PACK'ı paylaşmak
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)