Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kolay Kurlum var baka baka yap.Kardesim Ben Hic Filesi Kendim Kurmadım Nasıl Kurulacak Resimli Bir Anlatım Yaparmısın ?
Saolteşekkürler.
Saolasin.başarılar.
Saolasın.ellerine saglık kardesim
Full Celint'e herşey sorunsuz zatenoyunu kuran ve oyun içindeki itemleri sorunsuz görebilen biri bana pack dosyasını upload edebilir mi lütfen yapan olursa +repe boğarım lütfenn :S
ya işte herşey sorunsuz demeyle olmuyor oyuna girerken zank diye oyun kapanıyor nerden ayarlıcam ben bunu root içine ui.py ekledim olmadı locale_tr.epk deiştim itemler gözükmüyor bu sefer locale_tr.epk eklemeye çalıştım gene zank diye atıyor bunun bir çözümünü bul artık yada bu sorunu yaşayıpta çözen arkadaşlarım illa vardır onlardan yardım istiyorum :S
Millet'e neden srou nyok. Örnek benim serverim nasıl girdiler ? Root'da yanlış editleme yapıyorsun sanırm.ya işte herşey sorunsuz demeyle olmuyor oyuna girerken zank diye oyun kapanıyor nerden ayarlıcam ben bunu root içine ui.py ekledim olmadı locale_tr.epk deiştim itemler gözükmüyor bu sefer locale_tr.epk eklemeye çalıştım gene zank diye atıyor bunun bir çözümünü bul artık yada bu sorunu yaşayıpta çözen arkadaşlarım illa vardır onlardan yardım istiyorum :S
maxmi sen doğrusunu yapta paylaş o zaman bilip bilmeden konuşuyosun ya Sana diyorum ki root ip'lerini yazdım tamam 1.si SORUN ROOT'ta değil SORUN LOCALE_TR'de oyuna girerken karakter seçtikten sonra zank diye kapanıyor Eski Sf'min locale_tr'sini attıgımda da npcler , maplar , iç itemler ,zırhlar , petler , taşlar , +itemleri hiç biri gözükmüyor doru düzgün bir LOCALE_TR.epk paylaşırsan sevinirim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)