HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeş inanmıyorsanız inanmayın ibot deneme sürümünde rahat kastı diyorum o uriyi görünce bende inanamadım bu arada 10 k yı fazla abarttım galiba ama 5k yı gördüm yemin ediyorum ayrıca depents gibi yanmıza türkmmodan toplantı düzenliyip kasmak gibi bi amacımız var şuan 

Son düzenleme:
Kardeş inanmıyorsanız inanmayın ibot deneme sürümünde rahat kastı diyorum o uriyi görünce bende inanamadım bu arada 10 k yı fazla abarttım galiba ama 5k yı gördüm yemin ediyorum
Ben senin dediğini BoxyBot sandım İBot o kadar kasabilir heralde ama o kadar kasmıyordu İBot crack varken yine benim gemi aynı şekilde full hız beslemeliydi ama saatte 2 k uri kasıyordu daha hızlandırdılar sanırım.
boxybot pek iş görmüyor zaten 5k yı boxybotta gördüğümde sevinç çığlıkları atıyorum 

Kararımı verdim Zaten Uridium Patlaması diyede Gemiyi Tanıtacağım burda türk mmo da 2 milyon uriyi full harciyacağım 
ama ban yeme riskide var şuanda kafamda tasarladığım
plan şöyle 8 iris full + full elit aegis arge 24 arge savunma gerisi rsb 75 eco 10 full elit hız gerisi anahtar 2. hangar elit goli 2-3 tasarım olacak dimisher venom bide sentinel belki venom yerine spectrum alabilirim inş ban yemezsem 1 uyarı alırsam burda hesabı paylaşcam resimlerlede tanıtcam Konu kilitleyebilirsin Boşuna açtığımı görüyorum
daha olmayacak duaya amin diyorum 1 ay sonra anca

ama ban yeme riskide var şuanda kafamda tasarladığımplan şöyle 8 iris full + full elit aegis arge 24 arge savunma gerisi rsb 75 eco 10 full elit hız gerisi anahtar 2. hangar elit goli 2-3 tasarım olacak dimisher venom bide sentinel belki venom yerine spectrum alabilirim inş ban yemezsem 1 uyarı alırsam burda hesabı paylaşcam resimlerlede tanıtcam Konu kilitleyebilirsin Boşuna açtığımı görüyorum
daha olmayacak duaya amin diyorum 1 ay sonra anca

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)