noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

SmackDownun yıldızı İstanbul'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Psikoloq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 351

Psikoloq

Level 7
TM Üye
Üye
Konular
390
Reaksiyon Skoru
151
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 21 Gün
Başarım Puanı
135
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

“Burada olduğum için çok mutluyum."
100620122139093815465_2.jpg
DÜNYA genelinde spor ve
eğlence hayranlarının vazgeçilmez programı olan WWE RAW ve WWE SmackDown`un süper starı Cody Rhodes D-Smart ve Saran Medya`nın konuğu olarak İstanbul`a geldi.

Türk Hava Yolları`na ait bir uçakla saat 18.45`de Berlin`den İstanbul`a gelen Rhodes`i Atatürk Havalimanı`nda Saran Medya yetkilileri tarafından karşılandı. D-Smart ve Saran Medya`nın konuğu olarak İstanbul`a gelen Cody Rhodes Türkiye`yi çok merak ettiğini söyledi. Atatürk Havalimanı`nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Rhodes, “Burada olduğum için çok mutluyum. İki yıl önce İstanbul`a bir maç için geldim. Gerçekten harika bir zaman geçirdim“ dedi.

ZEYTİNYAĞI SÜRMELERİ İLGİNÇ

Türk güreşi hakkında da konuşan Rhodes, “Öncelikle güreşin Türkiye`nin milli sporu olarak biliyorum. Özellikle zeytinyağını Türk güreşi yapmadan önce vücutlarına sürdüklerini biliyorum. Bu çok entrasan bir durum. Türk güreşi gerçek bir spor, bizim ki eğlence sporu“ diye konuştu.

WWE RAW ve WWE SmackDown, Türkiye`de Saran Medya iş birliği ile D-Smart yayını üzerinden iki yıl boyunca Türk izleyicileri ile buluşacak. Saran Medya ve D-Smart`ın konuğu olarak İstanbul`a gelen Rhodes`in kariyerinde Dünya Tag Team Şampiyonluğu ve WWE Tag Team Şampiyonluğu bulunuyor.

bilgi için tşkrlr

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri