Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Bu kadar da ŞEREFSİZLİK olmaz !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BQZQKOZBOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 517

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Dün gece oyunda NarniaAsLan adlı iftiracı adi insan Gurmanc adlı kişinin editlerini çaldı. Gereken kanıtlar var zaten. Her neyse orası beni alakadar etmez. Arkadaşa tekrar geçmiş olsun diyorum. Ama NarniaAsLan adlı insan bana oyunda dün adımı kirletmeye yönelik bir iftirada bulundu. Adam itemleri başka bir çara aktardı ama ben gerekenin yapılmasını istiyorum.

SAYILARIMLA BQZQ.

Attığı iftiraya bakın :@

Buda oyunda itemlerini aktardıktan sonra ki hali.

Sen ki küçük Kanaryasın, ASLAN'la uğraşmak senin neyine ?​

GALATASARAYLIYIM AMA
SARI
& KIRMIZI
KESERİM.

:f48:​

Ben böle birşey görmedim ya :@ Bu millet bi oyun bi item için bu kadar düştü. Yazıklar olsun bölelerine !

Sen ki küçük Kanaryasın, ASLAN'la uğraşmak senin neyine ?​

GALATASARAYLIYIM AMA
SARI
& KIRMIZI
KESERİM.

:f48:​

İtemleri Çalan NarniaAsLan isimli karakterin emre oldugunu biliyoruz oyundaki diyer carları VatanSeVGisi JinQua DoXxXxses CaptainJeak ve bircok daha bildigim aklıma gelmiyen vede bilmedigim kullandıgı bircok hesabı vardır itemleri calma sekli cakma hesap acarak calması yani oyun içerisindeki güvendigin itemlerini verdigin karaterin isminin bi harfini deyistirip car acıyor ve itemler istiyor sizde o sandıgınız icin veriyorsunuz ki bi bakmısınız o deyil cakma hesap ile itemleri calmıs bulunuyor umarım buna bi son verilir baska magdur arkadaslar olmaz.

O konuda herkes dikkatli olmalıdır.
'G' harfini gördügünde tamam bu Gurmanc dır demektense bidefa nicki gözden geçirin zararınıza olmaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri