Id ile şifre kıramazsın anca bir hile kullanıyorsa doyumsunun dediği gibi şikayette bulun ban atarlar. 

Git Bi uzak dogu dövüş sanatına yazıl ecdadlarını ***
:m08::m08::m08::m08:
id ile bulamazsın şifre filan.
hayal kurma boş yere. bu mümkün değil.
supporta durmadan yolla bu id numaralı kişi kerkava,bpt filan kullanıyor inceleyin diye.
Bu arada bana hiç inandırıcı gelmedi. Bildiriyorum. Dayak filan yok ortada sadece hırsızlık yapmaya çalışıyorsun gibi geliyor.
EDİT:
Birisi bildirsin bende şikayet et deyince sayfa bulunamadı diyor.
Şunu yazın:
Bana hiç inandırıcı gelmedi. Dayak filan yok ortada sadece hırsızlık yapmaya çalışıyor gibi geldi. Zaten ufak bir çocuk olduğu belli kurduğu cümlelerden ve yapmaya çalıştığı şeyden. Amacıda açıkca ortada. Eğer düşüncelerim yanlış bile olsa hırsızlığa teşvik ediyor/ hırsızlığı öğrenemk ve öğretmek istiyor. Edit + kilit lütfen
EDİT 2:
Anaa ö.m göndermiyor ve mesajda yazmıyor. Sadece mesajları editleyebiliyorum.
supporta durmadan yolla bu id numaralı kişi kerkava,bpt filan kullanıyor inceleyin diye.
Bu arada bana hiç inandırıcı gelmedi. Bildiriyorum. Dayak filan yok ortada sadece hırsızlık yapmaya çalışıyorsun gibi geliyor.
EDİT:
Birisi bildirsin bende şikayet et deyince sayfa bulunamadı diyor.
Şunu yazın:
Bana hiç inandırıcı gelmedi. Dayak filan yok ortada sadece hırsızlık yapmaya çalışıyor gibi geldi. Zaten ufak bir çocuk olduğu belli kurduğu cümlelerden ve yapmaya çalıştığı şeyden. Amacıda açıkca ortada. Eğer düşüncelerim yanlış bile olsa hırsızlığa teşvik ediyor/ hırsızlığı öğrenemk ve öğretmek istiyor. Edit + kilit lütfen
EDİT 2:
Anaa ö.m göndermiyor ve mesajda yazmıyor. Sadece mesajları editleyebiliyorum.
Son düzenleme:
id ile bulamazsın şifre filan.
Bana da öyle geldi de neyse

Bildir aga dayak filan bende inanmadım !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)