kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Hepimiz Birer Engelli Adayıyız...

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan TolqaAnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Açıkcası benim kardeşim, konuşamıyor, konu için teşekkürler. :) Allah büyüktür. Bütün ENGELLİ kardeşlerimize yardım etsin. :)
 
Öncelikle, konuyu doğru yere açmışsın bunda sıkıntı yok.
Hayatın bize ne sunacağını bilemeyiz, sonuçta insanoğluyuz, bugün varız yarın yokuz. Bana göre engelli insanların bizden farkları yok, onlara da herkes gibi davranarak ve aramıza alarak, bizden biri gibi davranarak yapılabileceklerin en iyisini yapmış oluruz. Bu onlara mükemmel bir psikolojik destek sağlayacaktır.
Engelli olmayı insanlara verilmiş bir lütuf gibi bile görebilirsiniz, tabi bu olaya hangi açıdan baktığınıza bağlı. Engelli insanlar hayata daha sıkı tutunmuş, mücadelesinde daha inatçı, kararlı ve azimli kişilerdir. Bu da onların başarılarındaki en büyük faktördür bence.
Fakat ne yaparsak yapalım, onların durumunu onlar gibi olmadan bilemeyiz. Bu insanlara karşı daha pozitif olmaya çalışın, kendilerini normal bir insanmış gibi hissetmelerini sağlayın. Böylece daha sıkı hayata tutunmalarına bir nebze de olsa katkı sağlamış olacaksınız.
YouJin haklı.Güzel Yazı :)
 
Böyle bir konuya üşenmeyip açtığın için kendim adıma Teşekkür ediyorum.
Allah'a şükür ben ve çevremde engelli yok ama hepimiz adayız.Bunu aklımızdan çıkarmamak gerekli.
Yolda,yakınımızdaki engelli kardeşlerimize yardım edelim,gönüllerini alalım mutlu edelim.
Nasıl biz mutlu oluyorsak onlarında mutlu olması lazım onlarda insan bizde insanız.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst