noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Hikaye Ekle

mmo ailesine teşekkür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ykpmmc61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ykpmmc61

Level 2
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar;

bir kaç gündür olan problemlerden hepimizin az çok haberi vardır. item kaybolması, şifrelerin çalınması vs vs. kendi adıma söyleyeyim ki, aynı şeyler bana da oldu, itemlerim yok oldu (çalındı veya silindi herneyse) yaptığım sadece "destek.mmotmt2" ye mesaj atmak ve gerekenin yapılmasını istemek ve beklemek oldu.

şimdi görüyorum ki, çarımdan 1 tek yang dahi KAYBOLMAMIŞ, emeği geçen tüm oyun kurucular ve diğer görevli arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. emekleriniz ve çabalarınızdan dolayı sizi tebrik ederim..:ka19:

euphorbia

bide öyle yardımı mars da soyulan çarlar için yapsalar

arkadaşlar;

bir kaç gündür olan problemlerden hepimizin az çok haberi vardır. item kaybolması, şifrelerin çalınması vs vs. kendi adıma söyleyeyim ki, aynı şeyler bana da oldu, itemlerim yok oldu (çalındı veya silindi herneyse) yaptığım sadece "destek.mmotmt2" ye mesaj atmak ve gerekenin yapılmasını istemek ve beklemek oldu.

şimdi görüyorum ki, çarımdan 1 tek yang dahi KAYBOLMAMIŞ, emeği geçen tüm oyun kurucular ve diğer görevli arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. emekleriniz ve çabalarınızdan dolayı sizi tebrik ederim..:ka19:

euphorbia
Kardeş doğru söylüyosun. MMO ailesi gerçekten güçlü bir aile.

tXx8M.png

bide öyle yardımı mars da soyulan çarlar için yapsalar

yaparlar merak etme, sadece sabır gerekli bence.. Ben mesaj atalı 3 gün geçti, sadece bekledim.

Sadece güven meselesi..

yaparlar merak etme, sadece sabır gerekli bence.. Ben mesaj atalı 3 gün geçti, sadece bekledim.

Sadece güven meselesi..

mars da çar soyuldu nası soyuldugunu anlamadım şifreyi tek ben biliorum pc de virüs trojen keylogger yoktu die belirttim 3 hafta oldu admine mesaj attım cvp bile vermio mars dan gelirleri yok venüsden günlük adamlar edit alıyor para yatırıyor... :ka24:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri