HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar ..! Yaz Geldi . Point Blank Adlı Oyunu Buldum ve Merak Saldım . Şimdi Herkes Kızlar Fps Oyun Oynar mı Diye Atlayacak Biliyorum ama Güzel Oyun Varsa Her Türlü Oyunu Oynayabilirim . Point Blank'i İndirdim . Fakat Herkes Çok İyi Oynuyor . Silahlar Süper Ben Oynayamıyorum . Bana Bir Hile Önerir Misiniz ?
Sana Hile Degilde Ng Çekmeni Öneririm Bizim Klanda Sirin Diye Bayan Var Cheytac m200'le Takim Kill Yapiyor 

Ekle beni xTronq sana öğretirim oynamayı hileye gerek yok ayrıca PointBlank GM'leri hile çıktıktan 1 gün sonra fixliyor 

Hemen hileye başvurmana gerek yok.
Elin ve oyuna bakış açın zamanla değişir zaten.Mesela mapleri tanımaya başladıkça daha iyi saklanabilme şansın olacaktır veya isabet oranın fazlaşacaktır.
Sadece biraz pratik yap.
Tatbikat görevleri alıştırma yapmak için ideal olacaktır.
Kendine bir keskin nişan silahı,bir hafif makineli silah bir de taaruz tüfeği seç.
İkincil silahını belirlemeyi unutma.
Ancak oyun kurallarını ezmekte kararlıysan,sana sabitteki hackleri öneriyorum.
Elin ve oyuna bakış açın zamanla değişir zaten.Mesela mapleri tanımaya başladıkça daha iyi saklanabilme şansın olacaktır veya isabet oranın fazlaşacaktır.
Sadece biraz pratik yap.
Tatbikat görevleri alıştırma yapmak için ideal olacaktır.
Kendine bir keskin nişan silahı,bir hafif makineli silah bir de taaruz tüfeği seç.
İkincil silahını belirlemeyi unutma.
Ancak oyun kurallarını ezmekte kararlıysan,sana sabitteki hackleri öneriyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)