Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kasılamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

canece

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
49
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 12 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Merhaba

Metin2 Ye tekrardan dönüs yatpım dün ve kasıp charımı 27 lv yaptım
fakat soyle bır sorun var

charım ninja ve normal kasılacak yerlerde slotlara az vurmam nedeniyle cok gec kasılıyorum eski yerlerdende yeterli exp gelmiyor

İtemlerim Ve Statülerim Su Sekilde

.HP 7504
.SP 776
.SH 149-164
.S 282

Zincir Kapson +5
Kırmızı Karınca Takım +9
+6 Savaş Kalkanı
Tahta Kolye +6
Gümüş Küpe +6
Gümüş Bilezik +9
Bide deri ayakkabı +2 1ooo Hp veriyor

Gümüş Kılıç +4 , +6 Kısa Bıçak

İtemler Biraz Kötü Ola bilir Dün basladım :)

Skiller Suikast m3
Kamuflaş 6
Dierleri 1

Acil Yardım Kasılamıyorum

Konu uygun bölüme taşındı.

Okey yalış burası

Kardeşim, mavi bayrak isen imhanın girişinde kasıl ben bedensel savaşçıda orada 47lvle kadar kasıyorum ve rahat kasıyorum.Fakat sen ninjasın.35lvle kadar kas.Sonra atını zırhla.Eline ortalamalı +9dolunay al.Ve siyah orklara git.Bir grupta, shaman ile yada kendi shamanını açıp.Kritik ve kutsamasını master yapıp.Bkları da ucuz olduğundan aradabi bksını okuyup, siyah orklarda ninja charını kutsayıp kritikleyip at üstünde siyah orklarda rahatça kasılabilirsin.Siyah orklarda 52-53 lvl ol.Sonra Örümcek zindanı 1. kat girişindeki ilk koridordakileri kes.Böylelikle 56-57 lvl ol.Tabiki ilk baştan sen dönüşüm kitapları oku.Olabildiğinde dönüşümü geliştir.Kendine yabani deli.Yabani piyade siyah rüzgar askeri gibi bazı slotların dönüşüm küresini al.1.kadın sonundaki kırmızı odada 60 lvl ol.Savunmalı hpli itemler dizip örümcek zindanı 2.kata çık.orada dönüşerek minimum 75 lvl ol.75 lvlden sonrada Kızıl ormana git.Orada 85 ol.İstersen 90 ol.Sonra buz zindanına git ve orada kasıl.Benim tavsiyem 75-80 lvl civarındayken arkadaşlık ortamı olan bir loncaya katılman.Ve birlikte kuleye çıkarak cadı keserek item yapılabilir.Böylelikle hem kasmış hemde item yapmış olursun.Yoruldum benden bu kadar ;)

Sagılarımla.

ninja zor kasılır tek çözüm eline sağlam bir şey alman

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri