kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

36 LvL okcu Ninja'm...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan esinTiii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 518

esinTiii

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 14 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadasLar...
Benim M2 Manas Server ında 51 LvL bir savascım vardı.İtemLeri ve skiLLeri de gayet güzeLdi ama maLesef soyuLdu :o:o Ben de o char La uğrasmadım ve yeni char acmaya karar verdim. Ninja char actım ve oyuna sıfırdan basLadım Hicbir yan charım da para, item yoktu. Bu charı cok iyi yerLere getirdim ama maLesef bu charım da soyuLdu:o ama ben bu ninja charımı cok seviyorum ve sizinLe payLasmak istiyorum :) haLa da charımLa gezerim köy meydanında soyuk da oLsa :)

İtemLerini anLatayım:
+9 DoLunay (Ort +%10 / Beceri yok. zaten okcuyum (: / +2 öldürücü +2 kavramalı )
+9 Syh ( Ort +%11 / Bunun da becerisi yok / 2 güzel efsunu vardı maLesef hatırlamıyorum / +2 canavar +2 öLdürücüLü )
+9 Gby ( Ort +%13 / Beceri +%1 / +2 savascı +2 soğutmalı )
+5 Gby ( Ort +%29 / Beceri -%1 / +2 savascı +2 öldürücülü)
+6 Kırmızı Karınca Takımı ( 1500 Hp li / %2 bıcak savunmaLı / +1 hız +3 korunmalı)
+4 Karınca Aslan Takımı ( 1500 Hp li / +2 savunmalı)
+4 Karına Aslan Takımı (500 hp li)
+5 Abanoz Küpe
+7 Gümüs Bilezik
+4 500 hp Li 29 LvL ayakkabısı
+4 500 hp Li YeşimTaşı KoLye
+4 200 Hp Li YeşimTaşı KoLye
+7 Zincir Kapson ( %30 Hp üretimli / %3 Zehirlemeli)
+7 Besgen KaLkan ( Tek efsunsuz itemimdi : )
+6 Savas KaLkanı ( YavasLamaya bağısıkLı )
Tabi bu itemLerin hepsi eskiden vardı:o

Skillerimden bahsedeyim:
Atesli Ok M6
Zehirli Ok M6
DiğerLeri 1 ama hafif adıma 1puan vermedim biLerek (:
Ayrıca coktan beri 36LvL dim biraz BK okumak icin beklemistim..
Hala envanterim atesLi ve zehirLi ok Beceri KitapLarı iLe doLu. Calan kisi onLarı aLmamıs saoLsun:ka24:

TopLam Hp'm 7K civarıydı.
Atım ZırhLıydı.

Ayrıca Charımda 150M nakit para / +4 Savascı Tası / +3 Öldürücü Darbe Tası vardı ve baska birkac +2 Tas vardı Soğutma vs. satacaktım hepsini.

MaLesef bu charım soyuLdu. Bu char savascı char ımdan 10Kat daha iyiydi diyebilirdim. Tam da video aLacaktım. Bir gün önce soyuLdu. Bu charLa ne savascıLarı yatırırdım ah ah :o SoyuLduğunda ağLayacaktım neredeyse :o:o:o Hicbir sekiLde yang ws. satın aLmadım. Arkadasım PC'me keylogger yüklemis sonradan anLadım :( Bu devirde kimseye güven oLmuyor. Hergün yüzüne baktığım adam soydu beni... OyundakiLere hic güvenmeyin.

Ayrıca herkese bir ninja charı acmasını öneririm. Savascıdan daha zevkLi (:
BeLki itemlere inanmayan arkadaslar oLabiLir ama bunLar normaL yani ninja itemLeri her zaman ucuz oLmustur. Yine de nasıLsa suan ortada bi item yok maLesef :/

Herkese iyi oyunLar diLerim...

Son düzenleme:
Paylasim İçin Tesekürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri