- Konular
- 7
- Online süresi
- 5m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar elinize sağlık.Crossfirede Türkü hack kelimesiyle kaynaştırdığınız için.Biraz iyi oynasak hack diyorlar. Türk=Hack diyorlar. Gururunuza dokunmuyormu.Bu yapılan Türkün adını kirletmekten başka değil.Şimdi diyeceksiniz sanane kardeşim isteyen kullanır. Tamam kullansın ama en azından Türk olduğu belli etmesin. Oyuna giriyorum 1.elden atıyorlar.2 kişiyi sniper ile vurunca hack diyolar.Exp kasamıyorum. Daha demin 2 oyuna girdim 2 sindede attılar.Her gün kickliyolar.Napacağım ben bilerek kötü mü oynayayım.Bu gidişle oyunu bırakacağım.
Crossifreyi iyi oynayana pro değil hacker denildiği bir oyun yaptığınız için hepinizin ELİNE SAĞLIK !!!
Crossifreyi iyi oynayana pro değil hacker denildiği bir oyun yaptığınız için hepinizin ELİNE SAĞLIK !!!
- Konular
- 7
- Online süresi
- 5m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Bu arada crossfire'daki nickim [C*]ReDoX belki kicklenirken görmüşsünüzdür !!
- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 231
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Gerçekten çok haklısın bende nefret ediyorum bundan dolayı madem iyi oynamayı bilmiyon oyunumuzu ve Türkleride kirletme.
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dün o yüzden Uk4 Ch 6.7 deki tüm sniper ve knife maplarından atıldım.2 saatte 0 exp kastım.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 5m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Dün tüm gün oynadım exp malzemeleriyle bile 5.5k exp kasabildim. Akşam oynayayım dedim birisini awm ile vurdum attılar hemen. İnsanın gururuna dokunuyor bir süre sonra. Teğmen olabilsem acaba vazgeçerler mi kicklemekten?