- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hile kulalnan turk olsada olmasada sevimez zaten ama turklugunden utanmak iyi değil
- Konular
- 76
- Reaksiyon Skoru
- 75
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben de oyunda Türk olup fakat hile kullanmayan insan grubundayim. Bence Türklerin sorgusuz sualsiz hacker damgası yemesinin 2 nedeni var ;
1.si sizin de bildiginiz gibi neredeyse %80'imiz hile kullanıyoruz.
2.si ise diger uluslar gibi birbirimizi savunmamamız.
Mantıklı düşünün hileleri yabancı ülkeler tasarlarken Türkiye'de daha fazla hacker olması mümkün mü? Onlar daha fazla hile kullanıyorlar ama biz ırkçı olmadıgımız için bir ülkeye bu utanç verici damgayı basmıyoruz, sadece hilesi olanlara karşı cephe alıyoruz. (Olması gereken de bu.)
Yani utanması gereken birisi varsa bunlar da ONLAR. Evet ben de bir milliyetçiyim fakat onlar gibi ırkçı olmadığım ve TÜRK olduğum için gurur duyuyorum.
1.si sizin de bildiginiz gibi neredeyse %80'imiz hile kullanıyoruz.
2.si ise diger uluslar gibi birbirimizi savunmamamız.
Mantıklı düşünün hileleri yabancı ülkeler tasarlarken Türkiye'de daha fazla hacker olması mümkün mü? Onlar daha fazla hile kullanıyorlar ama biz ırkçı olmadıgımız için bir ülkeye bu utanç verici damgayı basmıyoruz, sadece hilesi olanlara karşı cephe alıyoruz. (Olması gereken de bu.)
Yani utanması gereken birisi varsa bunlar da ONLAR. Evet ben de bir milliyetçiyim fakat onlar gibi ırkçı olmadığım ve TÜRK olduğum için gurur duyuyorum.
:f08:
- Konular
- 7
- Online süresi
- 5m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Ya arkadaşlar bazı yorumlarda gerçekten saçmalamışsınız Türklüğümden utansam oyun nicklerimde ay yıldız kullanmazdım asla böyle bir durum söz konusu değil.İnanın türklüğümden herkesten çok gurur ve onur duyuyorum. Oyun içinde kendini türk olarak belli edip şanına yakışmayan hareket yaptığında onun buna layık olmadığını düşünüyorum zaten bıraktım artık.
Hocam beni kicklemeseler zaten 1 ay olmadan teğmen yapardım kendimi. Neyseki kicklenmenin ve hilenin olmadığı bazı oyunlar buldum ve oynuyorum.
Hocam beni kicklemeseler zaten 1 ay olmadan teğmen yapardım kendimi. Neyseki kicklenmenin ve hilenin olmadığı bazı oyunlar buldum ve oynuyorum.
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardesler o kdar hile kullaniyorum 3 aydir gunde 3 kere fala atiolar gunde 3000 in uzerinde exp aliyorum her el ace yim hemde türk oldugumu belli falanda etmiyorum siz oynayamıyosanız biz napalım . . .