farkmt2official 1
farkmt2official
Test5410 1
Test5410
mavzermete 1
mavzermete
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Mantıklı Gemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asdtaha_26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 857
Önerileriniz için teşekkürler. Kendi içimde bir değerlendirme yapıp, paraya kıyıp, hızına ve keşif menziline güvenerek ve sizlerin affına sığınarak Spearhead almaya karar verdim. Hayırlı uğurlu olsun.

Önerileriniz için teşekkürler. Kendi içimde bir değerlendirme yapıp, paraya kıyıp, hızına ve keşif menziline güvenerek ve sizlerin affına sığınarak Spearhead almaya karar verdim. Hayırlı uğurlu olsun.

Oyuna Para Yatırma Kardesim Ona Yatıracagına Gidip Afrikadaki Aç İnsanlara Yolla Sevaba Gir Bu Oyun'a Para Yatırmaya Deymez..Bu Oyunda Taraf tutuyor yarın bugun geminiz banlanacak açmayacaklar fakat sıralamadaki adam 7/24 bot kullansın banlansın adam gider fax. ceker 250 TL Temiz Para Yollar Actırıl Gemisini..Tarafcı Bir Oyun..

Oyuna Para Yatırma Kardesim Ona Yatıracagına Gidip Afrikadaki Aç İnsanlara Yolla Sevaba Gir Bu Oyun'a Para Yatırmaya Deymez..Bu Oyunda Taraf tutuyor yarın bugun geminiz banlanacak açmayacaklar fakat sıralamadaki adam 7/24 bot kullansın banlansın adam gider fax. ceker 250 TL Temiz Para Yollar Actırıl Gemisini..Tarafcı Bir Oyun..

:m08: Haklısın kardeşim. Ama beni yanlış anlamışsın. Ben paraya kıyıp demekle botla topladığım uridiumları kastetmiştim. Bu konuda sonuna kadar arkandayım, oyuna para yatırmaya da niyetli değilim. :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri