raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Minecraft'ta Heykel Nasıl Yapılır?

Konular
1,281
Çözüm
91
Online süresi
3mo 26d
Reaksiyon Skoru
4,056
Altın Konu
566
Başarım Puanı
274
MmoLira
136,792
DevLira
450
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Minecraft'ta Heykel Nasıl Yapılır?​

Bazen belirli bir tür yapı, üzerine herhangi bir ekstra detay eklenmeden tamamen tamamlanmamış olarak kalır.
Heykeller her yerde ve her amaç için kullanılabilir. Bir avlunun ortasında, bir koridorda veya yolda iyi bir parça olabilirler. Hatta Köyünüzün bir koruyucusunu temsil etmek ve onu bir koruma sembolü haline getirmek için bile kullanılabilirler .
Önemli olan ihtiyacınız olan heykelin boyutuna karar vermek ve bir şekil bulmaktır. Tasarımlarda gerçekten yaratıcı olabilirsiniz!

Küçük Heykel Tasarımları​

İnanın ya da inanmayın, küçük heykeller büyük heykellerden çok daha zor inşa edilebilir. Boyutları sınırlı olduğu için gerçekten yaratıcı olmanız gerekir.

Olağanüstü küçük bir alan için yapabileceğiniz en basit "heykel" donanımlı bir Zırh Standıdır.

Zırh Standları oldukça küçüktür ve çok fazla yer kaplamazlar.

Bu, Bedrock Edition Minecraft'ta çok iyi çalışır çünkü Zırh Standının pozunu değiştirebilirsiniz. Bir poz onları daha dinamik ve ilginç gösterir.

1743928588258.png

Diğer heykeller, küçük olsalar da, biraz daha fazla yer kaplayacaklardır. Herhangi bir alana bir heykel sığdırmak için en az 4 blok yüksekliğe ihtiyacınız olacağını her zaman aklınızda bulundurun. Tasarımlarımın çoğu ortalama olarak yaklaşık 5 blok yüksekliğindedir.

Heykele bir kaide vermemek size yer kazandıracaktır.

İlk tasarım için bir Grindstone ile başlayacağız. Bu blok heykelimizin küçük bacakları varmış gibi görünmesini sağlıyor.

Bunun gibi herhangi bir blok veya bir Kazan küçük bir heykel için bacak olarak kullanılabilir. Uygun gördüğünüzde bunları değiştirmekten çekinmeyin.

Gövde için bir Hopper ve Anvil yerleştireceğim, bu da ona bir gövde şekli verecek. Kafa için, neredeyse her zaman bir Observer veya Carved Pumpkin kullanıyorum çünkü zaten bir yüzleri varmış gibi görünüyorlar. Fazladan Kafalarınız varsa , onları da kullanabilirsiniz.

Anvil'in her iki tarafındaki iki Hopper omuz gibi görünecektir. Geriye sadece kollar için bir Blackstone Duvar bloğu eklemek kalır.

Kollarla eğlenebilirsiniz. Kolları sadece sarkıtabilir veya bir şey tutmalarını sağlayabilirsiniz.

Heykelim bir Demir Çubuk direği tutuyor. Ayrıca ona bir Taş Kesici kullanarak bir "şapka" verdim.

1743928604539.png

En eğlenceli heykel tasarımları, aynı blokları karıştırıp farklı vücut şekilleri elde etmek için yapılır.

İşte özgürce kullanabileceğiniz diğer tasarımlarımdan birkaçı! Bunlar malikane avlularında harika iş görür.

1743928615388.png

Alternatif Statüler​

Heykeller sadece kaideler ve bahçelerle sınırlı olmak zorunda değil. Bir heykel aynı zamanda duvardaki bir dekorasyon parçası da olabilir. Bunlar da normal heykellerden daha küçük olmasa bile küçük olacaktır.

Atlı hayvanlar veya minyatür gemi maketleri gibi şeyler yapmayı deneyebilirsiniz.

Duvarınıza basit bir geyik veya geyik deseni yapmak için ihtiyacınız olan tek şey Ladin ve birkaç Çit ve Kapı.

Duvara iki adet Ladin Bloğu koyun ve baş şeklini oluşturmak için üstlerine zıt yönde dönmüş merdivenler koyun. Daha sonra boynuz tasarımlarını yapmak için Meşe veya Huş Çitleri kullanın. Boynuzlarla istediğiniz kadar büyük veya küçük yapabilirsiniz.

1743928630227.png

Minyatür bir gemi modeli yapmak için Ahşap Merdiven ve Levhaları bir arada kullanarak şekli oluşturmaya benzer bir işlem izlersiniz.

Bu tasarım için, bir Ladin bloğunu ters bir Merdivenin yanına koydum. Merdivene tek bir Ladin Levhası ekledim ve ardından karşı tarafa iki tane daha ekledim.

1743928642807.png

Tek bir Koyu Meşe Tabela ve Düğme ve üstüne Yün takılmış 2 Çit Direği kullanarak yaptığım detaylar.

Kaldıraçlar gemide dümen görevi görmek için vardır.

Bu özel tasarım, bir bakıma, İşaretler ve Tuzak Kapılar gibi blokları kullanarak küçük gemi tasarım yapım tekniklerimizi taklit ediyor.

1743928657191.png

Orta Boy Heykeller Yapmak​

Orta boy heykeller için daha iri bloklar kullanma konusunda çok daha fazla özgürlüğe sahip olabiliriz.

Tam Blokları, Merdivenleri ve Döşemeleri özgürce kullanabiliriz. Yeterli alan olduğunda, bir taban eklediğinizde bu heykeller özellikle güzel görünür. Bunu, üzerine koymak için bir kaide gibi düşünün.

Bu heykeller şehirleri ve büyük yapıları süslemek için oldukça güzel görünüyor.

Başlangıç için bu heykeller için sahte bir taban inşa edeceğim, böylece üzerinde çalışabileceğim bir alanım olacak. Dinamik olması için, yapacağım poz diz çökmüş bir insan olacak.

Bacaklardan başlayacağız. İki adet Taş Tuğla merdiven ayak olacak.

Bunları birbirinden 6 blok uzakta, zıt yönlere bakacak şekilde yerleştirin. Her birinin arkasına sağlam bloklar yerleştirin ve bacakları kademeli olarak inşa etmeye başlayın. Gösterim için malzemeleri değiştirdim, böylece Merdivenlerin ve sağlam Blokların nerede olduğunu görebilirsiniz.

Aksi takdirde bu heykel Taş Tuğlalardan yapılmıştır.

1743928685545.png

Bacakların birleştiği yerden vücudu inşa etmeye başlayacağız.

Gövde, 2x1 blok genişliğinde, uzatılmış bacağın 2 blok üzerinde yükselecektir. Omuzlar, Yontulmuş Taştan yapılmış bu şeklin yanlarına yerleştirilecektir.

1743928695462.png

Şimdi, baş ve kolları inşa edebiliriz. Baş için Smooth Stone blokları ve levhaları kullanıyorum, bu da hafifçe bükülmüş gibi görünmesini sağlıyor.

Kolları Taş Tuğla Duvarlardan yapıyorum. Bir kol 2 blok aşağıya doğru düz bir şekilde uzatılacak, diğeri ise 3 blok öne doğru uzatılacak ve ucunda ters bir Andezit Merdiven olacak. Bu heykelin eli.

1743928704271.png

Heykeliniz temel olarak tamamlanmış olsa da, üzerine yine de birçok detay ekleyebilirsiniz.

Heykelin arkasına koyduğum bayraklarla heykele uçuşan bir pelerin ve zırh omuz pedleri yapmak için kullandığım demir kapaklar veriyorum.

Eline bir çeşit süs eşyası koymak da şarttır.

Son olarak, heykelin kaidesi üzerinde çalışıyorum. Bu tamamen ücretsiz bir oyundur, alana ışık verebilir, görkemli veya doğal görünmesini sağlayabilirsiniz. Tamamen size kalmış.

1743928714475.png

paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri