onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

RPG Bölümü Hakkında !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JeFFHaRdYFaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JeFFHaRdYFaN

Hardyac Arrest
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,833
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
742
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
265
MmoLira
-240
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar,

Biliyorsunuz ki 2-3 Aydan Beri RPG Bölümünü Canlandırmaya Yönelik Çalışmalarda Bulunuyorum.Fakat insanlar bu bölüme sadece Rep Almak İçin geliyor , kimsenin RPG le Uzaktan Yakından Alakası Yok.Benim İçim Bu Bölümün Çöplük Gibi Kullanılmasına El Vermiyor.Fakat Yardımcı Olucak biri ve ilgi gösterecek üyeler olmadıktan sonra bir anlamı yok.Çünkü bende o kadar uğraşıyorum emek veriyorum fakat takdir eden yok.Bu baya zahmetli bir iş bu yüzden tek kişi yetişilemiyor.Kimse İlgi göstermiyor.Yani bu bölüm kaderine terk edilmiş gibi.Bu yüzden artık bu bölümden çekiliyorum.Tabii ben bu bölümü düzenlerim süper hale getiririm diyen biri çıkarsa ona sonuna kadar destek olurum.Yardımcı olanlara çok teşekkürler.Tabii ki ben WWE,TNA,Amerikan Güreşi Genel bölümlerinde görevime devam edeceğim.Herkese İyi Forumlar.

-----------------------------------------------------------

GÜNCELLEME ; Konulardaki tüm konularda flood yapıldığı ve bölüm aktif olmadığı için tüm konular kilitlenmiştir.

Son düzenleme:
Lütfen Dikkate alın..

bu aralar RPG hayranı bulmak zor kesinlikle... umarım sen buna bir son verebilirsin :)

Maalesef Yeterli ilgi olmadı bu bölüm kapatılırsa daha iyi olur çöplük gibi kullanılıyor.

Tekrarlıyorum bölüm inaktifdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri