- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,
Biliyorsunuz ki 2-3 Aydan Beri RPG Bölümünü Canlandırmaya Yönelik Çalışmalarda Bulunuyorum.Fakat insanlar bu bölüme sadece Rep Almak İçin geliyor , kimsenin RPG le Uzaktan Yakından Alakası Yok.Benim İçim Bu Bölümün Çöplük Gibi Kullanılmasına El Vermiyor.Fakat Yardımcı Olucak biri ve ilgi gösterecek üyeler olmadıktan sonra bir anlamı yok.Çünkü bende o kadar uğraşıyorum emek veriyorum fakat takdir eden yok.Bu baya zahmetli bir iş bu yüzden tek kişi yetişilemiyor.Kimse İlgi göstermiyor.Yani bu bölüm kaderine terk edilmiş gibi.Bu yüzden artık bu bölümden çekiliyorum.Tabii ben bu bölümü düzenlerim süper hale getiririm diyen biri çıkarsa ona sonuna kadar destek olurum.Yardımcı olanlara çok teşekkürler.Tabii ki ben WWE,TNA,Amerikan Güreşi Genel bölümlerinde görevime devam edeceğim.Herkese İyi Forumlar.
-----------------------------------------------------------
GÜNCELLEME ; Konulardaki tüm konularda flood yapıldığı ve bölüm aktif olmadığı için tüm konular kilitlenmiştir.
Biliyorsunuz ki 2-3 Aydan Beri RPG Bölümünü Canlandırmaya Yönelik Çalışmalarda Bulunuyorum.Fakat insanlar bu bölüme sadece Rep Almak İçin geliyor , kimsenin RPG le Uzaktan Yakından Alakası Yok.Benim İçim Bu Bölümün Çöplük Gibi Kullanılmasına El Vermiyor.Fakat Yardımcı Olucak biri ve ilgi gösterecek üyeler olmadıktan sonra bir anlamı yok.Çünkü bende o kadar uğraşıyorum emek veriyorum fakat takdir eden yok.Bu baya zahmetli bir iş bu yüzden tek kişi yetişilemiyor.Kimse İlgi göstermiyor.Yani bu bölüm kaderine terk edilmiş gibi.Bu yüzden artık bu bölümden çekiliyorum.Tabii ben bu bölümü düzenlerim süper hale getiririm diyen biri çıkarsa ona sonuna kadar destek olurum.Yardımcı olanlara çok teşekkürler.Tabii ki ben WWE,TNA,Amerikan Güreşi Genel bölümlerinde görevime devam edeceğim.Herkese İyi Forumlar.
-----------------------------------------------------------
GÜNCELLEME ; Konulardaki tüm konularda flood yapıldığı ve bölüm aktif olmadığı için tüm konular kilitlenmiştir.
Son düzenleme:
- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
Lütfen Dikkate alın..
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bu aralar RPG hayranı bulmak zor kesinlikle... umarım sen buna bir son verebilirsin 

- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
Maalesef Yeterli ilgi olmadı bu bölüm kapatılırsa daha iyi olur çöplük gibi kullanılıyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)