HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaslar Metin2'den Sıkıldım Ve Serverim Mevcut Su An Sizlere Teklifim Var.
GMLİK SATISI:**15 TL**(Full Yetki,Ox,Event,Alttan Duyuru,Level,Para Verebilecek)
ÖZEL EFSUNLU İTEM SATISI:**10TL**(Oyunun Efsun Oranı 20,4kHp ----Size 30 Oranlı 7.5 Hp'li İtem Verilecektir,Her Bir İtem 10TL İstediğiniz İtem Olabilir)
SERVER SATISI:**25 TL**(Kendim 40 TL'ye Aldım 3 Hafta Süresi Mevcut,Navicat,Putty Şifreleri Verilecektir,Site FTP Bilgileri Verilecekti,Oyun İçi Düzenleme,Site Düzenleme Kendisine Ait Olacaktır.)
OYUN HAKKINDA SORULAR VB. İÇİN MESAJ ATINIZ
BU ARADA CİDDİ DÜSÜNEN ARKADASLARIM MESAJ ATSIN SURADA DÜRÜSTÇE SATIS YAPMAKTAYIM MADEM ELİMDE ELİMDEN CIKSIN.
SONRADA METİN2'YE DAİR BİRŞEY KALMAYACAK BENDE
İYİ GÜNLER
TEŞEKKÜRLER
GMLİK SATISI:**15 TL**(Full Yetki,Ox,Event,Alttan Duyuru,Level,Para Verebilecek)
ÖZEL EFSUNLU İTEM SATISI:**10TL**(Oyunun Efsun Oranı 20,4kHp ----Size 30 Oranlı 7.5 Hp'li İtem Verilecektir,Her Bir İtem 10TL İstediğiniz İtem Olabilir)
SERVER SATISI:**25 TL**(Kendim 40 TL'ye Aldım 3 Hafta Süresi Mevcut,Navicat,Putty Şifreleri Verilecektir,Site FTP Bilgileri Verilecekti,Oyun İçi Düzenleme,Site Düzenleme Kendisine Ait Olacaktır.)
OYUN HAKKINDA SORULAR VB. İÇİN MESAJ ATINIZ
BU ARADA CİDDİ DÜSÜNEN ARKADASLARIM MESAJ ATSIN SURADA DÜRÜSTÇE SATIS YAPMAKTAYIM MADEM ELİMDE ELİMDEN CIKSIN.
SONRADA METİN2'YE DAİR BİRŞEY KALMAYACAK BENDE
İYİ GÜNLER
TEŞEKKÜRLER
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)