Lakin birşeyin farkında değilsin ! Fix felan diyorsun ben seafight'te adminlik yaptım panele kadar vardı elimde. Anlarsın ya bak bir üyenin her gittiği, adım attığı gibi panelde yazıyor bot kullananlar ve banlanacaklar sistem oto kaydediyor fix konusuna gelirsek c++ diliyle yazıldı doğru lakin bunları fix lemek te okadar kolaydır
Ben dediğime bakmayın yanlış telafuz ettim sanırım arkadaşım kaptan06 admin ile neredeyse hergün konuşuyor artık yorum sizin![]()
Her Üyenin Ne Yaptığı yazabilirde darkorbitte dakkalık online sayısı 100.000 zaten hangi birini kontrol edeceksin!. Bide Bu Botlar sisteme normal giriş yapmış gibi görünür kimin bot olduğunu anlamak zor!.Ben udobotun kodlarını incelemiştim nerden baksan bi 25 sayfalık bi kod vardı!.
Anlamadığın birşey var ki gene düzelir diyorsunuz eğer ben şimdi boxybot'u oyunu kötüye kullanım, emek hırsızlığından dava açsam hertürlü kazanırım farkındamısın ?
Ah Ah Kardeşim Onların Ip sini bulman lazım o adamlarda m*lmı?Birçok IP gizleyen program var !!
Zaten dava açsaydı darkorbit açardı ama adamların tikinde değil arada bi azbi banlamayla geçniyolar çünkü tüm botları kapatırsalar oyuncu sayısı %50 ye düşer
Her Üyenin Ne Yaptığı yazabilirde darkorbitte dakkalık online sayısı 100.000 zaten hangi birini kontrol edeceksin!. Bide Bu Botlar sisteme normal giriş yapmış gibi görünür kimin bot olduğunu anlamak zor!.Ben udobotun kodlarını incelemiştim nerden baksan bi 25 sayfalık bi kod vardı!.
Sanırım webmaster bilgin yok fazla ? Ben size diyorum ki bir üyenin bot yada normal oldugunu anlamak çok kolaydır admin panelinde dediğim gibi botlar ve normal üyeler arasında çok kolay ayrım yapabiliyorlar ve tarama sırasında hepsi çıkıyor ortaya ama bizim milletimiz hiç uğraşmıyor

Ah Ah Kardeşim Onların Ip sini bulman lazım o adamlarda m*lmı?Birçok IP gizleyen program var !!
Zaten dava açsaydı darkorbit açardı ama adamların tikinde değil arada bi azbi banlamayla geçniyolar çünkü tüm botları kapatırsalar oyuncu sayısı %50 ye düşer![]()
Neyse fazla uzatmayalım arkadaşlar

Sanırım webmaster bilgin yok fazla ? Ben size diyorum ki bir üyenin bot yada normal oldugunu anlamak çok kolaydır admin panelinde dediğim gibi botlar ve normal üyeler arasında çok kolay ayrım yapabiliyorlar ve tarama sırasında hepsi çıkıyor ortaya ama bizim milletimiz hiç uğraşmıyor![]()
Çokmu Kolay!Adam Gidip Formun altına bi web browser koysa ilk ordan giriş yapsa sonra otamatik bota geçse nasıl anlıcaksın?Hadi anladım diyelim zaten darkorbitte uğraşmıyoki