mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

BoxYBoT Fix Hakkında !!ÖNEMLİ!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NewsOttoman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Lakin birşeyin farkında değilsin ! Fix felan diyorsun ben seafight'te adminlik yaptım panele kadar vardı elimde. Anlarsın ya bak bir üyenin her gittiği, adım attığı gibi panelde yazıyor bot kullananlar ve banlanacaklar sistem oto kaydediyor fix konusuna gelirsek c++ diliyle yazıldı doğru lakin bunları fix lemek te okadar kolaydır ;)

Ben dediğime bakmayın yanlış telafuz ettim sanırım arkadaşım kaptan06 admin ile neredeyse hergün konuşuyor artık yorum sizin ;)

Lakin birşeyin farkında değilsin ! Fix felan diyorsun ben seafight'te adminlik yaptım panele kadar vardı elimde. Anlarsın ya bak bir üyenin her gittiği, adım attığı gibi panelde yazıyor bot kullananlar ve banlanacaklar sistem oto kaydediyor fix konusuna gelirsek c++ diliyle yazıldı doğru lakin bunları fix lemek te okadar kolaydır ;)

Kardeşim Fixlemek İçin Oyunu Web tabanlı değilde indirmeli yapmak lazım çünkü web tabanlı olduğu zaman siteden veri çekebiliyorsun sen ne kadar fixlersen fixle 1-2 gün sonra gene düzelir.

Kardeşim Fixlemek İçin Oyunu Web tabanlı değilde indirmeli yapmak lazım çünkü web tabanlı olduğu zaman siteden veri çekebiliyorsun sen ne kadar fixlersen fixle 1-2 gün sonra gene düzelir.

Anlamadığın birşey var ki gene düzelir diyorsunuz eğer ben şimdi boxybot'u oyunu kötüye kullanım, emek hırsızlığından dava açsam hertürlü kazanırım farkındamısın ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri