Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba arkadaşlar ,
Repleşmek ve yorum kasmak ister misiniz ?
Eğer cevabınız " Evet " ise doğru yerdesiniz.
Forumun çeşitli bölümlerinden , bazı konular seçeceğim. Ve bu konular hakkında sorular yönelteceğim sizlere. Cevaplar genelde " Evet - Hayır " lı olacaklar. Merak etmeyin çok kazık değil sorular
Bilen kişinin ismi ve bildiği soru sayısını da bu konuya ekleyeceğim. Bakalım 1 ay sonunda en çok doğru cevabı verip , forumda en çok dolaşan üyemiz kim olacak ?
Şimdiden katılan tüm üyelere teşekkürler.
İlk soruyu yorum olarak sordum arkadaşlar. Herkese başarılar..
+Üyeler eğer gerekli bölümü bulamadıysalar , konu sahibine özel mesaj atarak "Soru ile İlgili bölümü " öğrenebilirler.
+Her üyenin , her soru için sadece 1 cevap hakkı vardır. ( İlk atılan yorum , cevap olarak sayılacaktır. )
+İlk doğru yanıtı veren üyenin ismi konuya eklenecektir. Bu yüzden hızlı olmanızı tavsiye ederim.
+Puan durumunda beraberlik olması halinde , son doğru cevabı veren üye 1. sayılır.
NOT : Siz de sorularınızın yayınlanmasını istiyorsanız , bana özel mesaj ile bildirin. Sizin de sorunuz yarışmamızda yayınlansın
PUAN DURUMU
Black White 15
sentinel1978 6
DeReLee 6
Apollon06 4
Avesequick 4
bozik 1
HardNighT 1
0lumGunu 1
16main16 1
burakki54 1
SuskunlarMt2 1
Furkanius 1
HeLLscreams 1
Özde Öztoprak 1
Repleşmek ve yorum kasmak ister misiniz ?
Eğer cevabınız " Evet " ise doğru yerdesiniz.
Forumun çeşitli bölümlerinden , bazı konular seçeceğim. Ve bu konular hakkında sorular yönelteceğim sizlere. Cevaplar genelde " Evet - Hayır " lı olacaklar. Merak etmeyin çok kazık değil sorular

Bilen kişinin ismi ve bildiği soru sayısını da bu konuya ekleyeceğim. Bakalım 1 ay sonunda en çok doğru cevabı verip , forumda en çok dolaşan üyemiz kim olacak ?
Şimdiden katılan tüm üyelere teşekkürler.
İlk soruyu yorum olarak sordum arkadaşlar. Herkese başarılar..
Kurallar
+Üyeler eğer gerekli bölümü bulamadıysalar , konu sahibine özel mesaj atarak "Soru ile İlgili bölümü " öğrenebilirler.
+Her üyenin , her soru için sadece 1 cevap hakkı vardır. ( İlk atılan yorum , cevap olarak sayılacaktır. )
+İlk doğru yanıtı veren üyenin ismi konuya eklenecektir. Bu yüzden hızlı olmanızı tavsiye ederim.
+Puan durumunda beraberlik olması halinde , son doğru cevabı veren üye 1. sayılır.
NOT : Siz de sorularınızın yayınlanmasını istiyorsanız , bana özel mesaj ile bildirin. Sizin de sorunuz yarışmamızda yayınlansın
PUAN DURUMU
Black White 15
sentinel1978 6
DeReLee 6
Apollon06 4
Avesequick 4
bozik 1
HardNighT 1
0lumGunu 1
16main16 1
burakki54 1
SuskunlarMt2 1
Furkanius 1
HeLLscreams 1
Özde Öztoprak 1
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Soru bekliyosan forumumuz hakkında >> Soru-Cevap'a bak.![]()
Verdiğin yanıt cevabından belli dostum, daha çocuksun. Ben ne anlamda dediğimi sende dahil, oooov diyen adamda dahil biliyorsunuz. Laf sokma çabalarını anlamadım ? Bu gidişle biraz zor yönetime girersin sen. Girersende helal olsun Turkmmo'ya. Sizin gibi veledleri bu yönetime alıyorlar.
1. Soru :
Turkmmo.com forum sitesinde , forum yönetiminde toplamda 3 adet admin bulunmaktadır ?
Turkmmo.com forum sitesinde , forum yönetiminde toplamda 3 adet admin bulunmaktadır ?
1. Soru :
Yanlış 5

Yanlış 5![]()
Evet doğru cevap : 5
Bir sonraki sorumuza geçiyoruz arkadaşlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)