noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

'Vebalimiz Sen Olursun'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MusicIsMyLife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 156
Aziz Yıldırım'dan Mehmet Yıldız'a: “Trabzon'dan gelen teşvik dedikodularını kimden duyduğunu söylemiyorsun. Saklarsan öbür dünyada vebali büyük olur.”

fft1mm1760128.jpg

Yıldız, Fenerbahçe maçında oyuna 82. dakikada girdiğini belirterek, “Suçlamaları hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Sadece bir pozisyon var. Zor bir pozisyondu topa vuramadım. Golün pasını ise ben verdim. ’Fenerbahçe’ye gol atmak için gitmedim ben oraya bulunmaya gittim’ sözlerini ise Fenerbahçe’ye antipatisi olan Sefer Yılmaz adlı bir arkadışımı kızdırmak için söyledim” dedi. Başkan Ekinci, Sefer Yılmaz ile yaptığı telefon görüşmesini salonda dinletti ve “Sen arkadaşını kızdırmak için söylemişsin ama arkadaşının pek kızmadığı
anlaşılıyor” dedi. Trabzon’dan teşvik primi teklifi geldiği şeklindeki dedikoduları Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’a söylediğini ifade eden Yıldız, Başkan Ekinci’nin, “Dedikodu olarak ne duydun? Bunları duyduktan sonra arkadaşlarınla neden konuşmadın?” sorusuna ise, “Trabzonlular görüşmek için gelmişler şeklinde duyum aldım. Başkana söyledim. Arkadaşlarımla da bu konuyu konuştum” karşılığını verdi. Mehmet Yıldız’ın sözleri üzerine Aziz Yıldırım’ın söz alarak, “Mecnun Başkan her zaman doğruları söyler. Sen de söylersin tanıyorum seni. Bak biz burada yatıyoruz. Saklarsan, bizim öbür dünyadaki vebalimiz sizde olur. Dedikoduları koridorda duydum diyorsun. Ama nerden duyduğunu söylemiyorsun” demesi dikkat çekti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri