farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

'Seçime git benden kurtul'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Graphic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 236

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Polat'ın ısrarla istifasını istediği üç isimden biri olan Mehmet Helvacı, görevi bırakmaya kararlı: 'O zaman hemen seçime git, listene alma, benden kurtul'

fft1mm1351485.jpg

Galatasaray Yönetimi`nde yer alan üç muhalif isimden biri olan Mehmet Helvacı, divan kurulu toplantısında bir kez daha istifasını isteyen Başkan Adnan Polat`a bunun yolunu gösterdi. Ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini vurgulayan Helvacı, "Ben bir yönetim toplantısında imza kampanyası başlatacağımı söyledim. Ama başlatmama gerek kalmadı. Çünkü başlamış bir imza kampanyası vardı. Böyle bir imza kampanyası varken benim de başlatmam bölücülük olurdu, doğru olmazdı. Onun için bu kampanyanın arkasında değil, yanındayım. Tüzükte de yer alan bu durumun doğru bir yol olduğunu düşünüyorum. Çünkü genel kurulun desteğini almamız şart. Galatasaray'ın yenilenmeye ihtiyacı var. Bu başkan için de bir fırsattır. Beni istemediğini söylüyor. Ne güzel işte... Yeni listeye beni koymayacak ve benden kurtulacak" dedi. Polat`ın sessiz çoğunluğun sesini duymak istediğini söylediğini de vurgulayan Helvacı, “Ses var, ama duymak için önce kulaklarını açması gerek“ görüşünü dile getirdi.

Aynısı Fenerbahçe`de yaşanmıştı

Galatasaray`daki çatlağın bir benzeri, 2005 yılında Fenerbahçe`de yaşanmıştı. Başkan Aziz Yıldırım, Divan Kurulu toplantısındaki konuşması sırasında, yönetim sıralarında oturan Asbaşkan Hakan Bilal Kutlualp`e dönerek, “Ben seninle çalışmam arkadaş, sen varsan ben yokum, istifa edeceksin“ demiş ve Kutlualp birkaç gün sonra ayrılmıştı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri