AbaSi 28 May 2012 #6 Onur ne zaman acılcak bu server coktümü acaba helipax 28 May 2012 #7 AbaSi' Alıntı: Onur ne zaman acılcak bu server coktümü acaba Genişletmek için tıkla Bilmiyorum Ki Adminimizden Gelen Acıklamayı Bekliycez Herkez Gibi Bittiğinde Adminimiz Haberdar Eder Nasıl Olsa ufkunprenses 29 May 2012 #8 Server şuan açık. Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link Turkmmo Eski Pvp Serverler Mmomt2 Server MMOMT2 VE M2-TR BİRLEŞMİŞTİR. YENİ SERVERIN ADI EL MMOMT2
helipax 28 May 2012 #7 AbaSi' Alıntı: Onur ne zaman acılcak bu server coktümü acaba Genişletmek için tıkla Bilmiyorum Ki Adminimizden Gelen Acıklamayı Bekliycez Herkez Gibi Bittiğinde Adminimiz Haberdar Eder Nasıl Olsa ufkunprenses 29 May 2012 #8 Server şuan açık. Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır... Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
AbaSi' Alıntı: Onur ne zaman acılcak bu server coktümü acaba Genişletmek için tıkla Bilmiyorum Ki Adminimizden Gelen Acıklamayı Bekliycez Herkez Gibi Bittiğinde Adminimiz Haberdar Eder Nasıl Olsa
ufkunprenses 29 May 2012 #8 Server şuan açık. Önceki 1 2 First Önceki 2 of 2 Sayfaya git Göster Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...