slm arkadaşlar önçelikle şunu şöylemek istiyorum uzun zamandır bakımda olan merkur serveri cogumusun canını sıkdı ama sakin olup sabırla beklelemiz gerek sorumlu arkadaşlar ilgileniyor ve eminimki işlerinde uzman kişiler bende büyük bir kuruluşda çalışıyorum ve bu konuya benser bir hatada bizim cok büyük veri tabanlı bilgimizde meydana geldi (b) sekdör diye bir sıkındı oluşdu harddisk de ve haftalarca ugraşdık ve konusunda uzman arkadaşlarla gereken tüm pırogramlar olmasına ragmen yani kendi pc se bile bir oyun yüklemek saat ler alıyorken basende başarız oluyor
daha sabırlı ve birazdaha höşgörülü olalım ve cok sayıda konu açarak daha cok meşgül etmeyelim bırakalım yönetiçi arkadaşlar işlerini yapsınlar
anlayışınız için teşekkürler
daha sabırlı ve birazdaha höşgörülü olalım ve cok sayıda konu açarak daha cok meşgül etmeyelim bırakalım yönetiçi arkadaşlar işlerini yapsınlar
anlayışınız için teşekkürler
Son düzenleme:
Forum içerisinde Link Paylasabilmeniz icin 20 mesaj atmıs olmanız gerekir 20 msj atıp Tekrar Link Paylasınanlamdım normal yazdıklarım görünüyo aslında

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...