Dün aksam saat 12:30 gibi girdim oyuna sabah girdim tekrar ama karaktere giriorum sonra oyunu başlat a tıkladıgımda geri atıyor sebebini ögrenebilirmiyim yada ne zaman düzelecegini ??
Bende dün 2 gün önce oyuna girebiliyordum bugün giriyorum karakter seçme yerinde hepsi 0 level gözüküyor oyun süresi falan 0 gözüküyor hep Lütfen düzeltin 9 tane editim onların içinde !!!!
aynen ya şimdide karakter yeri bile gelmiyor benim şifre yada ıd yanlış diyor ya uff noLuyor bu oyuna yahu.s !!!!
admin' Alıntı:Merkür serverı itemlerin görünmemesi sorunu sebebiyle bakıma girmiştir. Tahmini bakım bitiş saati : 17.00-18.00
herhangi bir item kaybı olmayacaktır, sadece itemlerin hesaplarınızda görünmesinde bir problem var o da bakımdan sonra düzelecek
.....
Merkür serverı itemlerin görünmemesi sorunu sebebiyle bakıma girmiştir. Tahmini bakım bitiş saati : 17.00-18.00
herhangi bir item kaybı olmayacaktır, sadece itemlerin hesaplarınızda görünmesinde bir problem var o da bakımdan sonra düzelecek
Bakımdan sonra düzelmezse şayet;
http://www.turkmmo.com/mmomt2-bug-ve-hata-bildirimi/2032237-bug-sorunu-devam-eden-uyeler.html
Bu konu altından devam ederseniz admin ilgilenicektir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)