cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

CAN'ın sağolsun Bonomo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kill For You
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bence Eurovision şarkıların güzelliğinin değerlendirildiği bir yarışma olmaktan çıkalı uzun yıllar oldu..

Tüm ülkeler , siyasi durumunun iyi olduğu komşularına ya da ona yardımcı olan ülkelere yüksek puan vermekte. Türkiye gibi sadece ara yapıcı konumda olan ülkelere ise 3-5 puan ( o da zorunluluk nedeniyle ) verilmekte.

Şarkımız 7. liği haketmiyordu diye düşünmekteyim. Sadece sunum biraz kötü oldu bence , ama yine de diğer şarkılara nazaran 4. veya 5. olabilirdik. Ama başta da söylediğim gibi , ne yazık ki şarkılar değerlendirilmiyor artık..

Hayır senin dediğin gibi değil artık bir ülkede halktan alınan oyların %50 si verilen puanları oluşturuyor. Diğer %50 si ise eurovision komitesi tarafından belirlenen o ülkenin önce gelen müzik işinde önde gelen ve bu işle ilgilenen bir komisyon tarafından verilmekte. Yani yarışmada artık siyasallık ve komşuluk ilişkileri fazla kalmadı. Ancak Can Bonomo performans olarak pekde iyi bişey sergileyemedi doğruyu söylemek gerekirse. Canlı performansı stüdyo kaydı kadar iyi olması beklenmesede yinede çok iyi değildi dikkat ettiysenizde çok detone oldu. Bence bu performansla 7. olması bile şaşırtıcı işin doğrusunu söylemek gerekirse. Biz milli açıdan bakınca bize bazen güzel görünebilir ama tarafsız bakan insanlar bizim kadar iyi niyetli olmuyor malesef ve 12 tam puanın sadece Azerbaycandan gelmeside bunun en büyük işareti. Diğer ülkelerdende puan alabiliyorsak bunda hala Sertap Erener'in eurovisionu kazandığı sene ülkemiz adına bıraktığı güzel izlenimlerin ekmeğini yiyoruz desek pekde yalan olmaz

Bizim 1. liğimiz başka bahara kaldı. Şarkımız gayet başarılıydı fakat bu iş sadece güzel söylemek, güzel kareografi yapmaktan ibaret değil ki. Aynı zamanda siyasi olaylarda önemli %40 oranında. Bu %40 oranı iyi olsaydı "TOP 5" listesine girerdik diye düşünüyordum. Ama İsveç'in şarkısını duyunca programı oylamalarda açtım sadece. Gerçekten çok başarılılardı. Onları gönülden tebrik ediyorum, Can Bonomo'da fena değildi. "TOP 5" listesine girmeyi hak ettik aslında.

Bence Eurovision şarkıların güzelliğinin değerlendirildiği bir yarışma olmaktan çıkalı uzun yıllar oldu..

Tüm ülkeler , siyasi durumunun iyi olduğu komşularına ya da ona yardımcı olan ülkelere yüksek puan vermekte. Türkiye gibi sadece ara yapıcı konumda olan ülkelere ise 3-5 puan ( o da zorunluluk nedeniyle ) verilmekte.

Şarkımız 7. liği haketmiyordu diye düşünmekteyim. Sadece sunum biraz kötü oldu bence , ama yine de diğer şarkılara nazaran 4. veya 5. olabilirdik. Ama başta da söylediğim gibi , ne yazık ki şarkılar değerlendirilmiyor artık..

Kesinlikle katılıyorum ve bence seneye Ajda Pekkan gitmeli. Bizim de ninelerimiz böyle der katılırız... :l03:

Katılıyorum.Artık Herşey Siyasi İlişkilere Bakıyor.Sınır Komsusu Dediğimiz Ülke Kendi Çıkarlarından Ötürü Puan Vermiyorlar.

Şarkı Konusuna Gelince Sarkımız Diğer Şarkılara Nazaran Daha İyiydi.Finali Haketmeyen Şarkılar Vardı.Ama Karar Dünya'nın. Yapacak Birşey Yok.

Can'ın Sağolsun Bonomo

Sesi yarışmada çok detone oldu bunu farkettik evet, o yüzden sonuca ben de çok şaşırmadım. Türkiye'yi temsil edebilecek en iyi grup Almora'dır bence.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri