Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Eurovision yarışmasında 7.olduk başlıktaki gibi ♥
1.olan İsveç'in müziği ,
7.olan Türkiye'mizin müziği ,
açıkcası sonucun boyle olacağı yarısmanın ortasında belliydi , komsu ülke dediğimiz ülkelerden bile puan gelmeyince (Azerbaycan dısında) sonuç boyle oldu , bizde kazanabilirdik ? fakat diğer ülkeler cimri davranınca sonuç kaçınılmaz oldu , ben kendi adıma parçayı beğendim fakat biraz detone olduk doğru sonucta 7. olsak bile bir YILDIZ kazandık 'CAN BONOMO' yu
1.olan İsveç'in müziği ,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
~ Canlı Performans7.olan Türkiye'mizin müziği ,
~ Canlı performansaçıkcası sonucun boyle olacağı yarısmanın ortasında belliydi , komsu ülke dediğimiz ülkelerden bile puan gelmeyince (Azerbaycan dısında) sonuç boyle oldu , bizde kazanabilirdik ? fakat diğer ülkeler cimri davranınca sonuç kaçınılmaz oldu , ben kendi adıma parçayı beğendim fakat biraz detone olduk doğru sonucta 7. olsak bile bir YILDIZ kazandık 'CAN BONOMO' yu

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Aynen Kötü Oldu Ama Şarkımız Süperdi
Bence değildi.
Bonomo'nun Eurovision'a seçildiği saniye söyledim bunu yine söylüyorum. Türkiye'de bizi Eurovizion'da temsil edecek en iyi grup maNga dır.
Gayet açık ve net. Bu sonuça başından beri hazır olduğum için fazla üzülmedim açıkçası.
Bence Eurovision şarkıların güzelliğinin değerlendirildiği bir yarışma olmaktan çıkalı uzun yıllar oldu..
Tüm ülkeler , siyasi durumunun iyi olduğu komşularına ya da ona yardımcı olan ülkelere yüksek puan vermekte. Türkiye gibi sadece ara yapıcı konumda olan ülkelere ise 3-5 puan ( o da zorunluluk nedeniyle ) verilmekte.
Şarkımız 7. liği haketmiyordu diye düşünmekteyim. Sadece sunum biraz kötü oldu bence , ama yine de diğer şarkılara nazaran 4. veya 5. olabilirdik. Ama başta da söylediğim gibi , ne yazık ki şarkılar değerlendirilmiyor artık..
Bence değildi.
Bonomo'nun Eurovision'a seçildiği saniye söyledim bunu yine söylüyorum. Türkiye'de bizi Eurovizion'da temsil edecek en iyi grup maNga dır.
Gayet açık ve net. Bu sonuça başından beri hazır olduğum için fazla üzülmedim açıkçası.
Manga çok iyiydi.5-6 Yıldan sonra en başarılı oydu hatta.Ama manganında 1.olamamasının tek sebebi siyasi olaylardı.
Aynen Kötü Oldu Ama Şarkımız Süperdi
Bence değildi.
Bence Eurovision şarkıların güzelliğinin değerlendirildiği bir yarışma olmaktan çıkalı uzun yıllar oldu..
Tüm ülkeler , siyasi durumunun iyi olduğu komşularına ya da ona yardımcı olan ülkelere yüksek puan vermekte. Türkiye gibi sadece ara yapıcı konumda olan ülkelere ise 3-5 puan ( o da zorunluluk nedeniyle ) verilmekte.
Şarkımız 7. liği haketmiyordu diye düşünmekteyim. Sadece sunum biraz kötü oldu bence , ama yine de diğer şarkılara nazaran 4. veya 5. olabilirdik. Ama başta da söylediğim gibi , ne yazık ki şarkılar değerlendirilmiyor artık..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)