dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Elmasroad Online

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elmasroad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 942

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sunucu Kuruluş Tarihi: 10.03.2012
Sunucu web sitesi: h t t p : / / w w w . e l m a s r o a d . n e t . t c
Facebook sayfası: h t t p : / / w w w . f a c e b o o k . c o m / E l m a s R o a d
Sunucu Dosyaları: VSRO Server files.
Race: EU/CH
Level Cap: 110
Mastery Cap: CH: 330 EU: 220
Gear CAP : 11D
Weapon CAP : 11D
Harita bilgisi: Tüm haritalar sorunsuz.
Silk temin durumu: 5000 silk ücretsiz.

İtem satışı: Mevcut.
Başlangıç: 1 level.
Ölen her unique 5 dakika sonra çıkar.
Fortress War her gün 19:00'da başlar ve 20:30'da biter.

Son düzenleme:
item satışı:mevcut ? 10 15 kişi ile oyna sen :D milyonlarca sv var aynı bu şekil az o sulu beyniniz çalışsın millet neden senin bu aptal serverini oynasın ki ? :D

item satışı:mevcut ? 10 15 kişi ile oyna sen :D milyonlarca sv var aynı bu şekil az o sulu beyniniz çalışsın millet neden senin bu aptal serverini oynasın ki ? :D

Salak insan FreeSilk server egypt sette başlangı. olsun o sulu beynini biraz çalıştırda babanın her ay gelip sunucu parasını ödeyemeyeceğini düşün salak
Server günlük 50-60 oyuncusu var senin gibi salaklarada ihtiyacı yok.

Salak insan FreeSilk server egypt sette başlangı. olsun o sulu beynini biraz çalıştırda babanın her ay gelip sunucu parasını ödeyemeyeceğini düşün salak
Server günlük 50-60 oyuncusu var senin gibi salaklarada ihtiyacı yok.

Sunucu Kuruluş Tarihi: 10.03.2012

ve sen hala 50 60 oyuncu olduguna sevinebiliyormusun bebegim ? :m08: + sunucu parasını çıkarmakta bi sorun yok. az akıl bebegim az akıl :m08: bu arada anancı ergen oldugunu belli ettin burdan o sevgili validene bizzat selamlarımı ilet. anne ben silkroad server kurmayı bılıyorum fakat duzenlemeyi bilmiyorum de. o seni benden aldıgı bilgiler ile yonlendirebilir :m08:

Gemico milletin server acması senı bukadar mı geriyor. ! ? Bu site de yeni açılıp buyumeye calısan server ler var bu kadar geriliyorsan ben ce uzaklaş. Koparsın bi yerde ALLAH muhafaza aman. !!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri