HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gemico milletin server acması senı bukadar mı geriyor. ! ? Bu site de yeni açılıp buyumeye calısan server ler var bu kadar geriliyorsan ben ce uzaklaş. Koparsın bi yerde ALLAH muhafaza aman. !!!
sen bunların açtıklarına server mi diyorsun ? :m08: 1 kere konunun yapılışından anlarsın gmnin çaylak oldugunu konuya bak paintle yapılmış sanki :l03:
sen bunların açtıklarına server mi diyorsun ? :m08: 1 kere konunun yapılışından anlarsın gmnin çaylak oldugunu konuya bak paintle yapılmış sanki :l03:
Kardeşim bu server senin canını acıttı galiba? Sanane oğlum oynamıyorsan oynama bi siktirgit!
Kardeşim bu server senin canını acıttı galiba? Sanane oğlum oynamıyorsan oynama bi siktirgit!
eleştiriye açık olmayan zhniyetin ben taa
sonra yabancılar neden turkleri sevmiyor 
eleştiriye açık olmayan zhniyetin ben taasonra yabancılar neden turkleri sevmiyor
![]()
Eleştiri yapıcak insan adam gibi eleştirir senin gibi ''item satışı:mevcut ? 10 15 kişi ile oyna sen milyonlarca sv var aynı bu şekil az o sulu beyniniz çalışsın millet neden senin bu aptal serverini oynasın ki ?''
gibisinden salakça yorum yapmaz sen ve senin gibiler yüzünden türkler yabancılar tarafından sevilmiyor adam olsan server yetersiz gereksiz dersin aptalca felan? madem ki beynin çok çalışıyor yapta bir server görelim ahmak!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)