Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

9.Sınıf Sınıf Geçme?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GameTechinician
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 964

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben bu sene 9.sınıfa başladım anadolu lisesindeyim.

4 tane 1 im var sınıf geçmek için duydugum kadarıyla;

ortalama ile geçme olayında:

ortalamamın 3.00 yani 55 puanın üzerinde olması halinde 4 tane dersim olsa bile bunları daha sonra vermeme gerek yokmuş yani ne yazın ne de bu 12.sınıf bitip mezun olana kadar vermem gerekmiyormuş bu doğru mu?

yanlışsa doğrusu nedir?

1.dönem 69

2.dönem 59 ortalamam var

dil ve anlatım 75 den 4 o acıdan da sorunum yok

lütfen bilgilendirirmisiniz?

Ortalama 2.50 yani 50 puan olmak zorunda :) ve mezun olmak için min 3 zayıfın olmalı dostum ;) haydi başarılar :)

Ortalama 2.50 yani 50 puan olmak zorunda :) ve mezun olmak için min 3 zayıfın olmalı dostum ;) haydi başarılar :)

:m18:
Evet arkadaş haklı sınıfı geçmek için 3 zayıftan fazlası olmamalı ayrıca 12 .sınıftan sonra mezun olabilmen için yani diplomanı alabilmen için hiç zayıfın olmamalı.

:m18:
Evet arkadaş haklı sınıfı geçmek için 3 zayıftan fazlası olmamalı ayrıca 12 .sınıftan sonra mezun olabilmen için yani diplomanı alabilmen için hiç zayıfın olmamalı.

dediğiniz gibi ancak bikaç kişiye sordum dedikleri sizinki gibi tek farkı eğer ortalaman yuksekse 1 ler olsa dahi 3 den fazla olsa bile geçersin ve vermek zorunda değilsin dediler :S

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri