bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

CrossFire Hile 3rd PUB v1.0 Hack.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emolcan2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

emolcan modum ister beni şikayet et başka bişi yapsınlar yöneticiler reklam yapmıyorum *********.com dan ctrl+c ctrl+v yapmıssın istersen linki veriyim ö.m dan ? alıntı

XxDaRKßLaCKxX;10501534' Alıntı:
emolcan modum ister beni şikayet et başka bişi yapsınlar yöneticiler reklam yapmıyorum *********.com dan ctrl+c ctrl+v yapmıssın istersen linki veriyim ö.m dan ? alıntı

ben ona gönderdm merak etme :D

Ben hilenin çalıstıgını virüs total gösterir diye birşey dedimmi ? yok ? konusma ozaman ;)

Hileri paylaşımlarda virüs total şart ben onu kast ettim virüs total var indirme linkide var resimde var ?? hilede çalışıyor ;)

ayrıca copy + paste demek ekrandakileri kopyalayıp yapıştırmak demek ;)

ben öylemi yaptım hayır ;) alıntı desen neyse :cool:

haci tmm ilk dediğini gectm copy+paste yani kopyala yapıstır ekrandakiler yapstrmak demsn aga sacmalama sen gönderdiim siteden yazıları kopyalamıssın buraya yapıstırmıssın anlatımını sen yap bari yada video cek burda snn yaptığın birşey yok tek işin kopyala yapıstır yapmısın sonra konuyu gönder sonra hiç bişi sen yorlmamısın ben bunu söliim hayatın gibi konunda yalan moderatör olamassın bu gidişle ;);):cool::cool::):):rolleyes::rolleyes:

haci tmm ilk dediğini gectm copy+paste yani kopyala yapıstır ekrandakiler yapstrmak demsn aga sacmalama sen gönderdiim siteden yazıları kopyalamıssın buraya yapıstırmıssın anlatımını sen yap bari yada video cek burda snn yaptığın birşey yok tek işin kopyala yapıstır yapmısın sonra konuyu gönder sonra hiç bişi sen yorlmamısın ben bunu söliim hayatın gibi konunda yalan moderatör olamassın bu gidişle ;);):cool::cool::):):rolleyes::rolleyes:

Kardeşim sen beni anlamıyorsun galiba ? copy paste demek sayfadaki'leri kopyalamak demek benim yaptıgım alıntı ;) bunu kafana sok neyin tartışmasını yapıyorsunuz burda anlamıyorum ? ben konuyu alıntı yaptım copy past yapanlar link vs seyler koymaz ona copy paste denir bu alıntı :cool: lütfen birdaha yorum yapmayın bu konu hakkında yok bildiricem.

Copy+paste yi geçin çalışıyomu beyler onu söyleyin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri