- Konular
- 54
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
emolcan modum ister beni şikayet et başka bişi yapsınlar yöneticiler reklam yapmıyorum *********.com dan ctrl+c ctrl+v yapmıssın istersen linki veriyim ö.m dan ? alıntı
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
XxDaRKßLaCKxX;10501534' Alıntı:emolcan modum ister beni şikayet et başka bişi yapsınlar yöneticiler reklam yapmıyorum *********.com dan ctrl+c ctrl+v yapmıssın istersen linki veriyim ö.m dan ? alıntı
ben ona gönderdm merak etme

- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben hilenin çalıstıgını virüs total gösterir diye birşey dedimmi ? yok ? konusma ozaman![]()
Hileri paylaşımlarda virüs total şart ben onu kast ettim virüs total var indirme linkide var resimde var ?? hilede çalışıyor
ayrıca copy + paste demek ekrandakileri kopyalayıp yapıştırmak demek
ben öylemi yaptım hayıralıntı desen neyse
![]()
haci tmm ilk dediğini gectm copy+paste yani kopyala yapıstır ekrandakiler yapstrmak demsn aga sacmalama sen gönderdiim siteden yazıları kopyalamıssın buraya yapıstırmıssın anlatımını sen yap bari yada video cek burda snn yaptığın birşey yok tek işin kopyala yapıstır yapmısın sonra konuyu gönder sonra hiç bişi sen yorlmamısın ben bunu söliim hayatın gibi konunda yalan moderatör olamassın bu gidişle

- Konular
- 6,786
- Online süresi
- 8h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 1,706
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 471
- MmoLira
- -761
- DevLira
- 0
haci tmm ilk dediğini gectm copy+paste yani kopyala yapıstır ekrandakiler yapstrmak demsn aga sacmalama sen gönderdiim siteden yazıları kopyalamıssın buraya yapıstırmıssın anlatımını sen yap bari yada video cek burda snn yaptığın birşey yok tek işin kopyala yapıstır yapmısın sonra konuyu gönder sonra hiç bişi sen yorlmamısın ben bunu söliim hayatın gibi konunda yalan moderatör olamassın bu gidişle![]()
Kardeşim sen beni anlamıyorsun galiba ? copy paste demek sayfadaki'leri kopyalamak demek benim yaptıgım alıntı
bunu kafana sok neyin tartışmasını yapıyorsunuz burda anlamıyorum ? ben konuyu alıntı yaptım copy past yapanlar link vs seyler koymaz ona copy paste denir bu alıntı
lütfen birdaha yorum yapmayın bu konu hakkında yok bildiricem.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)