Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Boxy Bot İndirin Ve Bota bırakın Avantaj Kutularını Toplayarak Uri Kassın
Boxy Bot Full :
Boxy Bot Virüs Total :
Bişeyler Buldu ne oldugunu bende bilmiyorum isteyen kendi sitesindende indirebilir.. Bende Kendi Sitesinden İndirdim Sadece timings.xml değiştirdim.
Uri Kasmamız Lazım Uridium İris Almamız İçin Lazım Olacak..
Bu İşlem Biraz Uzun Sürebilir.. Bildigimiz Gibi Uridium 15.000 Uridium.
Evet Arkadaşlar İrisimizi Satın Aldıktan Sonra..
Sıra Flax Bugumuza Geldi...
Flax Bug Videolu Anlatım... :
Arkadaşlar Bugumuzda 10 Tane Flax Gelmiyor 8 Flax Geliyor İrisimizin Üzerine Ekleniyor Flaxlar..
Örnegin BoxyBotla 15.000 Uridium Kazandık. 1 Adet İris Aldık..
Bugdan Sonra 1 İris + 8 Flax Oluyor Yani 9 Droid
Eger 2 İris Aldıysanız Aynı Şekilde 2 İris + 8 Flax Oluyor Yani 10 Droid
Bu Droid Sayısı Artabilir Yani 5 İris + 8 Flax Gibi Ama Saldırı Gücü vs Değişiklik Olmaz Ve Oyunda 10 Droid Gözükür...
Flax bugumuzu Yapmadan Önce En Az Bi 15-20 M Krediniz Olmasını Tavsiye Ederim Sorun Yaşamamanız İçin.
Kredi Hilesini Bilmeyenler muhittin3434 Arkadaşımızın Konusuna Bakabilirler..
Kredi Hilesi Videolu :
Charles Programı İçin :
Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Darkorbit Hile Üzerine Çalısıyorum Ve 1-2 Tane Birşey Buldum Oda Belli Bir Zaman Sonra Gidiyor...Tebrik Etmek İsterim Darkorbit Oyun Yönetimini Cok Güzel,Sağlam Kodlamalı Oyun Yapmıslar..Belki Siz Birşeyler Bulabilirsiniz Diye PROXY Degiştirebilen Flash Oyunlarda Etkili Bir Hile..
Charles.exe Ne İşe Yarar ?
Charles.exe'yi Yaklasık Olarak 6-7 Aydan Beri Kullanıyorum,Özellikle Okey Oyunlarında Cok İşe Yaradı,Bu Proğram Sayesinde Oyundaki KODLARI Degiştirebiliyorsunuz...Ve Yaptıgınız Yeni KODLAR İle Hile,Acık,BUG Bulabilirsiniz..
Charles.exe Nasıl Kullanabilirim ?
Program İngilizce Ama İngilizcede Bilinmesi Gereken Kelimeler Zaten
Program Sayesinde KISA Fiml Hazırlıyacagım Gün İçerisinde
Charles.exe Kullandıktan Sonra NET Gidiyor ?
Öncelikle Gitmesi Cok Nolmal.Kırmızı Buton Yani "Breakpoints" Acıkken Proğramı Kapatmayın..Aksi Takdirde 5-10 Dakika Boyunca Netiniz Gidebilir.Eğer Hemen Gelmesini İstiyorsanız Tekrar Proğramı Acın.Ve İnternetiz Gelecektir.
Charles.exe PROXY Hatası Alıyorum Sebebi Nedir ?
Proğramı Kullanırken Belliki Biryerde Hata Yapmıssınız Lütfen Yeniden Deneyin.Sayfayı F5'leyiniz Yani Yenileyiniz...Sorun Düzelecektir.
Charles.exe Nasıl İndirebilirim ?
İNDİRMEK :
Virüs Raporu İçin :
Konular İçin StyleWaR ve muhittin3434 arkadaşlarımıza teşekkürler..
Elimden Geldigince Anlatmaya Çalıştım Umarım Yardımım Dokunmuştur..
Boxy Bot Full :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Boxy Bot Virüs Total :
Bişeyler Buldu ne oldugunu bende bilmiyorum isteyen kendi sitesindende indirebilir.. Bende Kendi Sitesinden İndirdim Sadece timings.xml değiştirdim.
Uri Kasmamız Lazım Uridium İris Almamız İçin Lazım Olacak..
Bu İşlem Biraz Uzun Sürebilir.. Bildigimiz Gibi Uridium 15.000 Uridium.
Evet Arkadaşlar İrisimizi Satın Aldıktan Sonra..
Sıra Flax Bugumuza Geldi...
Flax Bug Videolu Anlatım... :
Arkadaşlar Bugumuzda 10 Tane Flax Gelmiyor 8 Flax Geliyor İrisimizin Üzerine Ekleniyor Flaxlar..
Örnegin BoxyBotla 15.000 Uridium Kazandık. 1 Adet İris Aldık..
Bugdan Sonra 1 İris + 8 Flax Oluyor Yani 9 Droid
Eger 2 İris Aldıysanız Aynı Şekilde 2 İris + 8 Flax Oluyor Yani 10 Droid
Bu Droid Sayısı Artabilir Yani 5 İris + 8 Flax Gibi Ama Saldırı Gücü vs Değişiklik Olmaz Ve Oyunda 10 Droid Gözükür...
Flax bugumuzu Yapmadan Önce En Az Bi 15-20 M Krediniz Olmasını Tavsiye Ederim Sorun Yaşamamanız İçin.
Kredi Hilesini Bilmeyenler muhittin3434 Arkadaşımızın Konusuna Bakabilirler..
Kredi Hilesi Videolu :
Charles Programı İçin :
Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Darkorbit Hile Üzerine Çalısıyorum Ve 1-2 Tane Birşey Buldum Oda Belli Bir Zaman Sonra Gidiyor...Tebrik Etmek İsterim Darkorbit Oyun Yönetimini Cok Güzel,Sağlam Kodlamalı Oyun Yapmıslar..Belki Siz Birşeyler Bulabilirsiniz Diye PROXY Degiştirebilen Flash Oyunlarda Etkili Bir Hile..
Charles.exe'yi Yaklasık Olarak 6-7 Aydan Beri Kullanıyorum,Özellikle Okey Oyunlarında Cok İşe Yaradı,Bu Proğram Sayesinde Oyundaki KODLARI Degiştirebiliyorsunuz...Ve Yaptıgınız Yeni KODLAR İle Hile,Acık,BUG Bulabilirsiniz..
Program İngilizce Ama İngilizcede Bilinmesi Gereken Kelimeler Zaten
Program Sayesinde KISA Fiml Hazırlıyacagım Gün İçerisinde
Öncelikle Gitmesi Cok Nolmal.Kırmızı Buton Yani "Breakpoints" Acıkken Proğramı Kapatmayın..Aksi Takdirde 5-10 Dakika Boyunca Netiniz Gidebilir.Eğer Hemen Gelmesini İstiyorsanız Tekrar Proğramı Acın.Ve İnternetiz Gelecektir.
Proğramı Kullanırken Belliki Biryerde Hata Yapmıssınız Lütfen Yeniden Deneyin.Sayfayı F5'leyiniz Yani Yenileyiniz...Sorun Düzelecektir.
İNDİRMEK :
Siteye Giriş Yaparak Bilgisayarına Uygun Programı İndirebilirsiniz.Virüs Raporu İçin :
Konular İçin StyleWaR ve muhittin3434 arkadaşlarımıza teşekkürler..
Elimden Geldigince Anlatmaya Çalıştım Umarım Yardımım Dokunmuştur..
Son düzenleme:
Güzel Soruozamn bende 3 iris var 11 tanemi oluo![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)