HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
YaKaMoZ Tek Lonca Yaklasık Bi 5 Loncaya Karşı Savaşmıştır. Ve Dün Akşam Çölü Almıştır. Köy Baskınına Geldiler Kimse Yokken Resım Cektıler Ve 6-7 Kişi Geldiğimiz Zaman Kaçacak Delik Aradılar.YaKaMoZ Daha Ölmedi Gençler. Sizler Yanaşmalarınızla Savaşırken Bizler Tek Lonca Onurumuzla Savaştık. YaKaMoZ Dönemının En Parlak Zamanını Yaşarken Başta LaNeTLiiLoRD Olmak Üzere Çoğu Kişi YaKaMoZ a Gelmişti. Şimdi Herkesi Karşımızda Görmekteyiz. Bu Oyuncuların Adı Korkak ve Yanaşmadan Başka Hiçbirşey Değildir.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Burdada Güya Köy Bastılar
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Resimler Herşeyi Anlatıyor. Unutuyordum. FestivaL Size Bir Msj.m Var.

Alın Size Çöl ve Köy
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
YaKaMoZ Tek Lonca Yaklasık Bi 5 Loncaya Karşı Savaşmıştır. Ve Dün Akşam Çölü Almıştır. Köy Baskınına Geldiler Kimse Yokken Resım Cektıler Ve 6-7 Kişi Geldiğimiz Zaman Kaçacak Delik Aradılar.YaKaMoZ Daha Ölmedi Gençler. Sizler Yanaşmalarınızla Savaşırken Bizler Tek Lonca Onurumuzla Savaştık. YaKaMoZ Dönemının En Parlak Zamanını Yaşarken Başta LaNeTLiiLoRD Olmak Üzere Çoğu Kişi YaKaMoZ a Gelmişti. Şimdi Herkesi Karşımızda Görmekteyiz. Bu Oyuncuların Adı Korkak ve Yanaşmadan Başka Hiçbirşey Değildir.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.[/url][/IMG]
Alın Size Çöl ve KöyÖğeyi görmek için üye olmalısınız.
tebrikler HELAL OLSUN DİYORUM YANAŞMALARA KARSI GÜZEL BİR SAVAŞTI <<<<< MSJ INDA MUHTEŞEM YERİEN GİTMİŞTİR :l03::l03::l03::l03:
Bu Festival Loncasında bi kaç kişi var bir kaç eski item yapmışlar tüm lonca olarak kulanıyolar o editleri
güzel ss ler eline saglık
aynen kardesim birde utanmadan birlestikden sonra pm atıyor hakan hadi yapalım baskanına soyle diye 10 kere svaas istedgi yollarken nerdeydin aklın?
Coluk cocugu doldur hadi savas yapalım de siz boglesiniz iste.
helal olsn krdesmo el hareketı cok ıyı olmus onlara
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
Alın Size Çöl ve KöyLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
tebrikler HELAL OLSUN DİYORUM YANAŞMALARA KARSI GÜZEL BİR SAVAŞTI <<<<< MSJ INDA MUHTEŞEM YERİEN GİTMİŞTİR :l03::l03::l03::l03:
la cocuk savasın sonunu neden cekmedın
bak sonucları orda yükledık ss leri
gir bak bakam
yakomozdan eser warmı
lonca savası acıcaz murti abin oyundan cıkıp kacmıs la
:l03: