Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Nasıl dünyada belirli özel gün ve haftalar varsa bu gerçek oyundada mevcut. Yönetimin bu konuda dikkatli olduğunu söyleyebiliriz. Özel günlerde oyunada o özel günü temsil eden çeşitli eşya(lar) eklenir. Söylenen şeyleri yaparsanız, eşyaların sahiplerinden bir tanesi olursunuz.
Konuyu güncel tutmayı planlıyorum. Şimdi ne zaman geldikleri ve verdiklerine bakalım.
Yılbaşı Eşyaları:
Yılbaşı, sizlerinde bildiği ettiğiniz gibi yılbaşında başlar. O seneki istenen şeyleri yapar eşya kazanabilirsiniz. İşte 2010 yılından beri etkinlik için gelmiş olan yılbaşı eşyaları..
Paskalya Eşyaları:
Her sene yumurta toplayarak oldu, aksi olmaz diye düşünüyorum. Vanilla haritalarının hepsinde yumurta vardır, yumurtayı alın ve deliğe girin, yumurta sayacınız artar.
Sevgililer Günü Eşyaları:
Sevgililer gününde, bazen eros size ok atar veya hediye yollarsınız. 14 Şubatta kutlanır.
Şaka Günü Eşyaları:
1 Nisanda kutlanır, genellikle balık tutma ile ilgilidir. 2010 tarihinden beri gelen eşyalar..
Karnaval Eşyaları:
"E" tuşuna basarak konfeti atar, ve hediye kazanırsınız.
Cadılar Bayramı:
Uçarak item kazanıyoruz diye hatırlıyorum, net bilgisi olanlar yorum olarak veya bana öm atarak bana bildirsinler.
Konuyu güncel tutmayı planlıyorum. Şimdi ne zaman geldikleri ve verdiklerine bakalım.
Yılbaşı Eşyaları:
Yılbaşı, sizlerinde bildiği ettiğiniz gibi yılbaşında başlar. O seneki istenen şeyleri yapar eşya kazanabilirsiniz. İşte 2010 yılından beri etkinlik için gelmiş olan yılbaşı eşyaları..
Paskalya Eşyaları:
Her sene yumurta toplayarak oldu, aksi olmaz diye düşünüyorum. Vanilla haritalarının hepsinde yumurta vardır, yumurtayı alın ve deliğe girin, yumurta sayacınız artar.
Sevgililer Günü Eşyaları:
Sevgililer gününde, bazen eros size ok atar veya hediye yollarsınız. 14 Şubatta kutlanır.
Şaka Günü Eşyaları:
1 Nisanda kutlanır, genellikle balık tutma ile ilgilidir. 2010 tarihinden beri gelen eşyalar..
Karnaval Eşyaları:
"E" tuşuna basarak konfeti atar, ve hediye kazanırsınız.
Cadılar Bayramı:
Uçarak item kazanıyoruz diye hatırlıyorum, net bilgisi olanlar yorum olarak veya bana öm atarak bana bildirsinler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)