farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

lIxZaLiMxIl - lHaKaNl Elveda :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cile34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 432
Evet arkadaşlar ;

Bazı nedenlerden dolayı oyuna bir süreliğine ara vereceğim.Ama merak etmeyin geri döneceğim.Ayrılık kısa bir süreliğine olacaktır.Oyunda bana arkadaşlık kardeşlik eden HoLLyPoweR-IxZehiRxI-IHazaRdI MaviAzrail IIhoqanII oykumm DAGDELEN IImamyII SonKarahan Ve Diğer dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Hesapta yerine oynayacak olan kişi yakın dostumdur. Bana olan yardımlarınızı onada yapacagınıza eminim.Herkez Allaha Emanet olsun ...

Evet arkadaşlar ;

Bazı nedenlerden dolayı oyuna bir süreliğine ara vereceğim.Ama merak etmeyin geri döneceğim.Ayrılık kısa bir süreliğine olacaktır.Oyunda bana arkadaşlık kardeşlik eden HoLLyPoweR-IxZehiRxI-IHazaRdI MaviAzrail IIhoqanII oykumm DAGDELEN IImamyII SonKarahan Ve Diğer dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Hesapta yerine oynayacak olan kişi yakın dostumdur. Bana olan yardımlarınızı onada yapacagınıza eminim.Herkez Allaha Emanet olsun ...

En kısa zamanda tekrar aramıza dönmen diileğiyle. Kendine iyi bak

hayırlısı olsun en kısa sürede seni aramıza bekliyoruz... daha kasacağımız çok para , keseceğimiz çok adam var ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)