hileli kardeş usa da oynuosun daha ne kanıt istersin bide bot açmışın oh keyfe bak![]()
Bende Credi Hack Calısmıyor Us1de Oynamamın Sebebi THT Nin Orda Olması Ve Akrep'in

3-4 İrisi uri ile almaya bak ondan sonraki irisleri yavaş yavaş açık arttırmadan al. Argeler için çok erken argelere verdiğin uri ile şuan rahat 4 iris alırdın. Hata yapmışın. Mesela benim 5 irisli hesabım var tr6 da 6 iris olmak üzere ama 3 arge açıkOnlarda 5 gün ard arda girdiğimden ve her gün 1 günlük dosyası aldığımdan oldu
Birde 200 sibo görevini yapmanı öneririm. Mordon Saimon Devo vs. görevlerini bitir. Skylabı koymamışın skylabıda iyice geliştir. İyi oyunlar.
Yorum Icın Tesekkurler.Argeye Verme Demıssınız Ama X3 De Cok Dalıyorlar Dayanıklılık Lazım.Defans Argesi Yönelıyorum Öbür Türlü İris OLsa Bir İşe Yaramıyacak
Skylapı Gelıstırıyoum Evet
delikanlı gibi söylüyor adam hilesiz diye delikanlılığına inanın biraz helal olsun kardes gercekten cok ugrasmısın elle kasmakta zor tabi bizim gibi botculara göre 

Hile diyen mega zekalı arkadaşlar siz kendi HİLESİZ çarlarınızı gösterin bakalım ben ayakta alkışlayacam birkere de şu forum da çok güzel tebrikler demeyi öğrenin artık. Çocuk değilsiniz diye umuyordum fakat yaptığınız yorumlara bakarsak öylesiniz. Adam usd sini gösterdi ona bile photoshop dediniz vay be tebrikler fotoğraf çamurlamada üstünüze yok. Kardeşim gemin çok güzel devamını beklerim