Carımı Acalı 11. Gün Tamamlamıs(İnfodan Baktım)Hilesiz İlk Defa Bu Kadar İlerledim:m08:
Uri Satın Aldım Elımden Geldıgı Kadar Dizdim.Suan Uriyle Ne Yapcagımı Bılmedıgım Icın Duruyor.Neler Eksık Söyleyin Ona Göre Dizecegim.
8 Adet 6 Lwl Flax Vardır Irıslerı Dızmeye Basladım Ama 45M Bastım Gecmedi Bile :m08::m08: Uriyle Almayı Planlıyorum
Buda Mali Durumum
Botsuz Kastıgıma İnanmalara:
Hersey Hileyle Yapılcak Diye Birşey Yok Para Verdim Oyuna Hile Acacak Kadar Saf Degılım.Inanmayanlara Yapcak Birşey Yok Sadece Yorumunu At Ne Eksık Söyle Gec
:ka19:
SON GÜNCELLEME(22.05)
49K Uri(Arge Yaptım
) 13 Lf3 9Bo2
Son Ayarları Yapıyorum Sonra Full Ganimet Acacagım Eksıklıklerı Yazın Lutfen:ka19:
Uri Satın Aldım Elımden Geldıgı Kadar Dizdim.Suan Uriyle Ne Yapcagımı Bılmedıgım Icın Duruyor.Neler Eksık Söyleyin Ona Göre Dizecegim.
8 Adet 6 Lwl Flax Vardır Irıslerı Dızmeye Basladım Ama 45M Bastım Gecmedi Bile :m08::m08: Uriyle Almayı Planlıyorum
Buda Mali Durumum

Botsuz Kastıgıma İnanmalara:
Hersey Hileyle Yapılcak Diye Birşey Yok Para Verdim Oyuna Hile Acacak Kadar Saf Degılım.Inanmayanlara Yapcak Birşey Yok Sadece Yorumunu At Ne Eksık Söyle Gec
:ka19:SON GÜNCELLEME(22.05)
49K Uri(Arge Yaptım
) 13 Lf3 9Bo2 Son Ayarları Yapıyorum Sonra Full Ganimet Acacagım Eksıklıklerı Yazın Lutfen:ka19:
Son düzenleme:
Helal olsun 11 gün içinde çok güzel bir hesap . ( HİLELİ BİR HESAP HİLESİZ DEĞİL :m08: )
Son düzenleme:
Helal olsun 11 gün içinde çok güzel bir hesap . ( HİLELİ BİR HESAP HİLESİZ DEĞİL :m08: )
Bak Sımdı Sasırcaksın Bekle.